Ddr4 sistemime ekran kartı önerisi

anberarda

80+
Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar merhabalar yakın zamanda arkadaşımdan rx590 almıştım sistemime taktım fakat aşırı derece wattman hatası yememden ötürü şuan itibariyle kartı çıkartmış bulunmaktayım işlemcim şuan için 3400g ondan görüntü alıyorum bana ekran kartı önerisinde bulunabilir misiniz sizce ikinci ele mi yönelmeliyim yoksa direkt 5060 vs mi çekmeliyim amdden soğudum diyebilirim ekran kartı konusunda ekran kartı aldıktan sonra işlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum

Nvidia RTX 3060 öneririm, fiyat/performans dengesi iyi, ikinci el temiz bulabilirsin. Kardeşimde vardı, memnundu.

3400g islemciye 5060 takma eger islemciyi de degistiricem dersen tamam ama 3060 yeter eğer sadece ekran kartı değişecek isen

3400g islemciye 5060 takma eger islemciyi de degistiricem dersen tamam ama 3060 yeter eğer sadece ekran kartı değişecek isen
İşlemciyi de 5600 ile değiştiricem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia RTX 3060 öneririm, fiyat/performans dengesi iyi, ikinci el temiz bulabilirsin. Kardeşimde vardı, memnundu.
hocam ikinci elleri 8k civarı ya hani 3060 a 8 vermek çok gibi geliyor 4060 lar vs var 10 a

Geri