Ddr5 e geçmek mantıklı mı

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar merhaba
elimde ASUS ROG B550 A GAMİNG ANAKART
AMD RYZEN 7 5800X3D İŞLEMCİ
SAPPHİRE PULSE RX 7900XT EKRAN KARTI
CORSAİR VENGANCE 32 GB 3600 MHZ RAM
WD BLUE SN570 500 GB M2 VE SAMSUNG 990 EVO 2 TB M2
ALİENWARE 4K 240 HZ 0.03 MS OLED MONİTÖR var
monitör den dolayı 4k da daha iyi performans almak istiyorum şimdi bu sistemle hikayeli oyunların bir çoğunu fsr açık bir şekilde 4k oynadım biraz düşük fps ile ama sizce ddr5 e mi geçmeliyim yoksa ekran kartını yükseltmem daha mı iyi olur internette biraz araştırma yaptım 4k da işlemciler belirli bir seviyede fark yaratıyor ddr5 e geçersem hem baya bir fiyat çıkacak hemde buna değecek mi emin olamadım kimileri ise sadece ekran kartını yükseltmen bile senin işini görür dediler emin olamadım tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar herkese

Zen6 işlemcileri beklemek daha mantıklı olur, sisteminiz gayet iyi ve yeterli, 4k da doğru düzgün performans almak için her türlü FSR, DLSS, FrameGen gibi teknolojilere başvuruyoruz ister istemez, Bir de araya RT, PT de kartlar bayılıyor.

Zen6 işlemcileri beklemek daha mantıklı olur, sisteminiz gayet iyi ve yeterli, 4k da doğru düzgün performans almak için her türlü FSR, DLSS, FrameGen gibi teknolojilere başvuruyoruz ister istemez, Bir de araya RT, PT de kartlar bayılıyor.
7900xtx alayım diyorum bunun yerine sizce hangisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,047
Üyeler
184,376
Son üye
yavri
Geri