DDR5 RAM fiyat artışları hakkında

Ramler maalesef yurt dışı kaynaklı artış yaşanıyor Hynix çipli özellikle ABD de %60 oranında zam aldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı yerine iyi bir anakart bak bence zen 6 gelince bence herkes işlemci değiştirecek 😀
Vallahi değişim yaptılar iyi durumda şu an sorunsuz kullanıyorum zaten sisteme en az 5 sene ellemem :D

tam sebebi ne bilgin var mı? Am6 duyuruluyor ve yeni modül ramler çıkıcak. İvmelenme ve düşüş olur bence
ana sorun yüksek ihtimalle ddr4 ramlerin stoklarının bitmesi üretimleri durmuştu ellerinde kalan malları satıyorlardı şimdi stoklar iyice zayıfladı hatta bitti denebilir ABD de genelde ddr4 ramlerin fiyatından dolayı insanlar ddr4 sistem topluyordu 700-800 dolar bandına şimdi stoklar azaldı anakartlar bitiyor felan ve hynix çiplere talepte var büyük ihtimalle en etkili sebebi bu sana önerdiğim şekilde yap klevv 2x32 6000 MHz cl 30 u hepsi kartla 9 taksite 6k ya al kendi raminide sat en mantıklı olanı böyle olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi değişim yaptılar iyi durumda şu an sorunsuz kullanıyorum zaten sisteme en az 5 sene ellemem :D
O sırada 6 ayda bir parça değişen ben bu durumu beğenmedim( alacak parça kalmadı senin odaya geliyorum anakartı alacağım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,268
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri