sansi salvo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 243
Gramla kapışıyorlar 2026 sonuna kadar böyle diyolardı
bende öyle yapacagım 16 gb alıp gececegım 24 gb yapacagım32 zaten alamam 16lık alıp geçsem mi diye düşünüyorum elimde a320 olduğu için. Adam akıllı bir anakart lazım şuan bana.
Bir zamanlar kimse araba almazsa denildi almayanlar el arabası bulamadı alamadı sorun fimada 3 ayda çözülse bile iç mihratpiyasamızda 1 sene döner dolanır bu fiyatlar kesinKimse almazsa o büyük firmaların siparişleri bittiğinde fiyat çakılır bu kadar basit. Bir ara ekran kartı fiyatlarını da böyle normalleştirmeye çalıştılar ne oldu mining bitince kartlar ellerinde kaldı fiyatlar çok fena çakıldı. 1000$ gibi fiyatlara RTX 2060 satan firmalar şuan 300$ altına RTX 5060 satıyor mesela
Bu çakılma birkaç günde olmaz ama haftalara yayılır, o yüzden 2-3 aya düzelir diye bir şey demiyorum sadece önümüzdeki sene içinde normale döner diyorum.
Geçen bi arkadaş dedi burdan en doğru söz dünden pahalı yârından ucuzÖnceden yükselir mi diye konu açmıştım yükseldi şimdi daha da yükselir mi onu sormak istiyorum çünkü işlemci fiyatına geldi 16gblık stickler, para geçicek elime kenara koymalı mıyım geçince yoksa beklemeli miyim ?