DDR5 SİSTEM TOPLADIM AMA ?

Hakang15

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar herkese ddr4 sistemden ddr5 sisteme geçtim
sorum şu eski sistemde masaüstü vs her şey akıcı geziniyordum ama ddr5 sisteme geçtim açılışta saniyelik takılmalar internette vs gezinirken veya klasör açarken ağırdan alıyormuş gibi hissiyat veriyor
eski sistemde yağ gibi akardı bu normalmi yoksa sorunmu var
sistem özellikleri
Gigabyte b850 eagle wifie6 anakart
adata 6000 mhz cl30 ram
amd 9060xt 16gb
650w fsp power supply
240gb sata ssd windows kurulu
1 tb m2 ssd
ryzen 9600x işlemci
oyunlarda kasma donma vs hiçbirşey yok sadece açılış yavaş masaüstünde gezinirken sanki eski sisteme nazaran hantal
sorun herkeste varmı veya anakart vs diğer donanım kaynaklımıdır
işlemci soğutucusu artic freezer 36 duo sistem yükte 73 derece görüyor oyunlarda vs maksimum masaüstünde 45 50 arası sizce nasıl değerler
kasa msı m100

Win11 mi işletim sistemi , 650w yeterlimi sisteme

Son düzenleme:
Win11 mi işletim sistemi , 650w yetiyormu o karta bilmiyorum

kanka allah askına onunla ne ilgisi var sistem acılır acılmaz hadi 600w hepsini bi sümük gibi cekeyim mi diyor ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar herkese ddr4 sistemden ddr5 sisteme geçtim
sorum şu eski sistemde masaüstü vs her şey akıcı geziniyordum ama ddr5 sisteme geçtim açılışta saniyelik takılmalar internette vs gezinirken veya klasör açarken ağırdan alıyormuş gibi hissiyat veriyor
eski sistemde yağ gibi akardı bu normalmi yoksa sorunmu var
sistem özellikleri
Gigabyte b850 eagle wifie6 anakart
adata 6000 mhz cl30 ram
amd 9060xt 16gb
650w fsp power supply
240gb sata ssd windows kurulu
1 tb m2 ssd
ryzen 9600x işlemci
oyunlarda kasma donma vs hiçbirşey yok sadece açılış yavaş masaüstünde gezinirken sanki eski sisteme nazaran hantal
sorun herkeste varmı veya anakart vs diğer donanım kaynaklımıdır
işlemci soğutucusu artic freezer 36 duo sistem yükte 73 derece görüyor oyunlarda vs maksimum masaüstünde 45 50 arası sizce nasıl değerler
kasa msı m100

anakartın neydi eski?

kanka allah askına onunla ne ilgisi var sistem acılır acılmaz hadi 600w hepsini bi sümük gibi cekeyim mi diyor ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakartın neydi eski?
Kardeşim boş konusma ben Rx590 Win 10 sürümünde ekran kartinin driveri hata veriyordu win11de Adrenalin sıkıntısız calisiyordu, varsa dayanagin ona göre yorum yap Sırf ondan bile drop yiyebilir, ekran karti Tdp si düşükmüş ayrica Psudada sorunlar cikiyor ben işletim sisteminden oldugunu savunuyorum 1. söyledigim kısaca.

Son düzenleme:
Kardeşim boş konusma ben Rx590 Win 10 sürümünde ekran kartinin driveri hata veriyordu win11de Adrenalin sıkıntısız calisiyordu bilip bilmeden sallamayin bu forumda, varsa dayanagin ona göre yorum yap, ekran karti Tdp si düşükmüş ayrica Psudada sorunlar cikiyor ben işletim sisteminden oldugunu savunuyorum 1. söyledigim kısaca.

tmm ben windows vs muhabbetinden bahsetmedim psu 650w yetiyor mu yetmiyor mu demenden daha doğrusu en ilk bas psu yetmiyor muhabbetini dusunmene dedim

asus tuf b450 plus gaming

kankam biosda fast boot vs benzer bir şey var mı bir bak eskiden o açıktır bu yeni sistemde açmamışsındır yoksa eski sistemin yeni sistemden hızlı olması pek mantıklı değil windows içindeki ayarlarla vs de çok ilgisi yok bu tamamen boot hızıyla ilgili ilk açılış yani

Biostan dolayi aciliş yavaşlamaz, Orjinal Window 10sa 11 geç 11se 10 geç, burdan bi sonuç alamazsan, senin tek parçada demektir masaüstünde drop yiyorum diyorsun , Ekran kartida olabilir her parçayi tek tek deneyip sonuçlaman gerekiyor bu konuya cevap bulabilmen için. Psu falanda dahil.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,553
Üyeler
187,207
Son üye
Zackiycik
Geri