DDU kullanırken birilierine danışmam lazım mı? yoksa tek başına yapabilir miyim?
hocam burda eski kartı çıkarın yeni kartı takın falan diyor benim laptop zaten anlamadım..?Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Masaüstünde ekran kartı değiştireceğin zaman eski ekran kartının sürücüsünü silmek lazım bunun dışında mevcut ekran kartının sürücüsünde sorun çıktığında yeni sürücü kurmadan önce DDU ile ekran kartı sürücüsünü sileriz.hocam burda eski kartı çıkarın yeni kartı takın falan diyor benim laptop zaten anlamadım..?
Hocam sildikten sonra neyle karşılaşacağım? sürücüyü indirdikten sonra başka sıkıntılar devam eder mi?DDU ekran kartı driverini silmek için bir programdır mesela benimki tam silinmiyordu ekran kartımın driveri DDU ile kökten sildim
anladımMasaüstünde ekran kartı değiştireceğin zaman eski ekran kartının sürücüsünü silmek lazım bunun dışında mevcut ekran kartının sürücüsünde sorun çıktığında yeni sürücü kurmadan önce DDU ile ekran kartı sürücüsünü sileriz.
kardeş sen nasıl yapılacağına dair bir videosunu izle sonra sorun çıkmasın 3 tane seçenek oluyor ona göre seçeceksin kökten silmek için tekrar yüklemek için mi ona göre seçeceksinHocam sildikten sonra neyle karşılaşacağım? sürücüyü indirdikten sonra başka sıkıntılar devam eder mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anladım