Neler Yeni

dead cells alınır mı?

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
oyun 24 tl olmuş dlc siz şekilde alabilirim kartta tam 25 tl var ama beni korkutan tek şey ölünce en baştan başlama mevzusu çünkü nefret ettiğim bi olaydır spawnpointin geriden alınması ki burda direk en baştan başlıyomuşuz rogue like seven biri değilim ama 2d aksiyon oyunu oynamak istiyorum hollow knight katana zero gibi ama katana zero çok çeşitli fight sağlamıyor gibi .hollow knight ta o kadar iyi gözükmüyor bence.ori and the will of the wisps oynamıştım güzeldi. dead cellste değişik değişik silahlar özellikler falan varmış ama rogue like işte.oynayanlar bilgilendireiblir mi lütfen oyun tekrar edip bi süre sonra sıkıyor mu?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
oyun 24 TL olmuş dlc siz şekilde alabilirim kartta tam 25 TL var ama beni korkutan tek şey ölünce en baştan başlama mevzusu çünkü nefret ettiğim bi olaydır spawnpointin geriden alınması ki burda direk en baştan başlıyomuşuz.rogue like seven biri değilim ama 2d aksiyon oyunu oynamak istiyorum hollow knight katana zero gibi ama katana zero çok çeşitli fight sağlamıyor gibi dead cellste değişik değişik silahlar özellikler falan varmış ama rogue like işte.oynayanlar bilgilendireiblir mi lütfen oyun tekrar edip bi süre sonra sıkıyor mu?
Çok güzel oyun sıkmıyor +80 saat oynarsın.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Alınır bence.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Alınır.

mesut3467

80+ Bronze
Çabuk sinirlenen biriysen kesinlikle alma. Eğlenceli fakat bir süre sonra yeter yaa hissine kapılıyorsun. Arada sırada bir kaç saatimi öldürüp çıkarım. Aksi halde tam kafa yemelik. Gösteremediğin refleks yüzünden o kadar yol kat edip başa dönmek ve başlangıç iteminin çok kötü olması aşırı sinir krizi geçirtir.

Top Bottom