Death Note animesini önerir misiniz?

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
641
Bir animeye başlamayı düşünüyorum. Sosyal medya da da görüyorum bazen death note taklitleri fln, dedim daha önce izlemedim acaba nasıl güzel mi? Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?

Bir animeye başlamayı düşünüyorum. Sosyal medya da da görüyorum bazen death note taklitleri fln, dedim daha önce izlemedim acaba nasıl güzel mi? Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
anime pek sevmem , hatta hiç sevmem ama death note a bir kez şans vermiştim ve kesinlikle değdiğini düşünüyorum.
bence bir kere oturup izlemelisin.

İyi bir anime, ama 25. bölümden sonra bir ihtimal sıkabilir. Beni sıkmıştı en azından, ama şans vermeye değer.

çok iyi. benim ilk mangam. animeside güzeldir diye düşünüyorum. @Letrion

ben animeye karşı baya ön yargılıydım çok izlemedim zaten 2 tane izledim Death Note ve One-Punch Man 2 side harika

Dünyanın en iyi animesi :D

Maou gakuin başla death note klişe geliyor gözüme artık.

Bana göre Jujutsu Kaisen'den sonra dünyanın en iyi animesidir. Kesinlikle izlenmeli.

Mmorpg seviyorsan eğer sword art online da bakabilirsin. Death note tartışmasız iyidir.

Maou gakuin başla death note klişe geliyor gözüme artık.
Bana göre Jujutsu Kaisen'den sonra dünyanın en iyi animesidir. Kesinlikle izlenmeli.
Mmorpg seviyorsan eğer sword art online da bakabilirsin. Death note tartışmasız iyidir.
Death note bittikten sonra Maou Gakuin, Jujutsu Kaisen ve sword art online animelerine de göz atarım👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,757
Üyeler
185,161
Son üye
serhaatec
Geri