Deathadder v2den a9plus a geçilirmi

utqq_10

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
289
razer deathadder v2 kullanıyorum scroll tuşu bazen basmıyor baş parmak yeri soyuluyor nadiren gicirti basladi hemde kablosuz kullanmak istiyorum geçsem düşüş mü yaşamış olurum

Hayır düşüş yaşamazsınız. Geçiş yapılabilir. Bütçe ₺3000-3500 civarına çıkabiliyorsa Scyrox, Wraith vb. mouseları da alınabilir.

razer deathadder v2 kullanıyorum scroll tuşu bazen basmıyor baş parmak yeri soyuluyor nadiren gicirti basladi hemde kablosuz kullanmak istiyorum geçsem düşüş mü yaşamış olurum
Maks bütçe nedir

2bini aşsın istemiyorum
2 bini aşsın istememişsin bunu sana önerebilirim 2 hafta şarjı götürür seni eğer bilgisayar iyiysede 400 lira daha arttırıp pro modeline bakabilirsin bilgisayarının iyi olup olmamasını sormamın nedeni 800hz olması eğer bilgisayarın iyi değilse plus modelini al geç fakat az bütçe artırabilirim bilgisayarımda iyi diyorsan sana pro modelini öneriyorum.

2 bini aşsın istememişsin bunu sana önerebilirim 2 hafta şarjı götürür seni eğer bilgisayar iyiysede 400 lira daha arttırıp pro modeline bakabilirsin bilgisayarının iyi olup olmamasını sormamın nedeni 800hz olması eğer bilgisayarın iyi değilse plus modelini al geç fakat az bütçe artırabilirim bilgisayarımda iyi diyorsan sana pro modelini öneriyorum.
rtx2060 i312100f sistemim ancak razer deathadder v2 deb geçtiğime değermi o onemli benim icin

geçilmez elindekini kullan. sana hiç bir şey katmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende d2 pro var. kesinlikle daha iyi geçilmez. çinlilerin fareleri kağıt üstünde iyi garip sorunları oluyor. razer çok daha iyi.

rtx2060 i312100f sistemim ancak razer deathadder v2 deb geçtiğime değermi o onemli benim icin
Hocam FPS değerin kaç mesela o önemli çünkü Hz sayısı işlemci yoruyor yani FPS in düşecek haberin olsun

geçilmez elindekini kullan. sana hiç bir şey katmaz.

bende d2 pro var. kesinlikle daha iyi geçilmez. çinlilerin fareleri kağıt üstünde iyi garip sorunları oluyor. razer çok daha iyi.
Hocam insanları neden yanlış yönlendiriyor sunuzki elinizde olmaya yada duymadığınız bu ürünü kötülemek bence doğru değil benim elimde 2 modeli var arkadaşa öneriyorum alabilirsiniz bide üstüne kesinlikle almayın Çinliler dogru düzgün mal uretemiyor söylüyorsunuz lütfen bir sorun yaşadiysaniz belirtiniz bilmeden marka kötülemek doğru değil

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,506
Üyeler
190,054
Son üye
PrimePanel
Geri