Kardeşim yani burada konu açma amacın ne konu dışı bir yere açsana böyle gereksiz konuları ona bakılırsa bende biri 110 ile diğeri de 128 ile radara girdim birine 2000 birine 1000 kitlediler bana ben konu açtım mı böyle gereksiz şeyler için.30 basan traktör 29 ile radara girmiş
hız sınırı 20 imiş 1400tl kitlemişler
Otobüste yer verdiğim amca30 basan traktör 29 ile radara girmiş
hız sınırı 20 imiş 1400tl kitlemişler
o araba ya hani normal şeyler ama traktörle radara mi giriyor insanlarKardeşim yani burada konu açma amacın ne konu dışı bir yere açsana böyle gereksiz konuları ona bakılırsa bende biri 110 ile diğeri de 128 ile radara girdim birine 2000 birine 1000 kitlediler bana ben konu açtım mı böyle gereksiz şeyler için.
Kral Sen Neden Bu Kadar Agresifsin Kral Sana Ne İsteyen İstediği Konuyu AçsınKardeşim yani burada konu açma amacın ne konu dışı bir yere açsana böyle gereksiz konuları ona bakılırsa bende biri 110 ile diğeri de 128 ile radara girdim birine 2000 birine 1000 kitlediler bana ben konu açtım mı böyle gereksiz şeyler için.
ne bu gerginlik gül geç beğenmiyorsanKardeşim yani burada konu açma amacın ne konu dışı bir yere açsana böyle gereksiz konuları ona bakılırsa bende biri 110 ile diğeri de 128 ile radara girdim birine 2000 birine 1000 kitlediler bana ben konu açtım mı böyle gereksiz şeyler için.
Kardeşim açacak ise konu dışına açması gerekiyor agresifliğimden değil çoluk çocuk gereksiz gereksiz konu açıyor hep .Kral Sen Neden Bu Kadar Agresifsin Kral Sana Ne İsteyen İstediği Konuyu Açsın