Yardım Deepcool 850watt kötü mü?

B-/B segment bir psu çöp falan değil 5k ya fena değil.
Adam diyoki kağıt üstündeki veriler falan önemsiz 3kuruş verip serttifika falan aliyolar diyor kalsınmu psu cidden iptal etmiyeyimmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çö değil lakin ömrü aman aman uzun olmaz yüksek ihitmalle.
Mesela ne kadar dayanır

Adam diyoki kağıt üstündeki veriler falan önemsiz 3kuruş verip serttifika falan aliyolar diyor kalsınmu psu cidden iptal etmiyeyimmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela ne kadar dayanır
O biraz şansınıza bağlı. Filtrelemedeki kapasitörler kalitesiz.

CWT üretim kaliteli bir psu sertifika demek kalite demek değil zaten sertifika almak için evet para veriyorlar ama daha çok para daha iyi sertifika demek değil parasını veriyorlar test ediyorlar test sonucunda göre bronz , silver , gold , platinum , titanium , ruby diye gidiyor bu verimliliktir kalitesini iç bileşenler belirler onlara bakmakta zor değil çok yeni bir psu değil her yerde testi vardır.

Gaming gecesinden bunu aldım bilgisayarcım çöp diyor iade et diyor 750watt 2017 corsair bronz psu için daha iyi diyor
Ne yapayım anlayanlar 5k verdim bu psuya değmezmi
İptal et bunu al.

CWT üretim kaliteli bir psu sertifika demek kalite demek değil zaten sertifika almak için evet para veriyorlar ama daha çok para daha iyi sertifika demek değil parasını veriyorlar test ediyorlar test sonucunda göre bronz , silver , gold , platinum , titanium , ruby diye gidiyor bu verimliliktir kalitesini iç bileşenler belirler onlara bakmakta zor değil çok yeni bir psu değil her yerde testi vardır.
güvenilir kaynak verirmisiniz testlerine bakabileceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri