Neler Yeni

🔥İndirim DeepCool LS520 240 mm 2449TL

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,396
İsim
Hacı
kaliteli bir 240mm.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,703
İsim
Emre siyah
kaliteli + beyaz bide f/p zor denk düşer

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Ege
Ls720 se w kullaniyorum memnunum

Darkbahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Coco
Bu markanın ürünleri performanslı gözükse de şikayetler genelde pompanın gürültülü olduğu ile ilgili. Sinek vızıldama gibi bir şeyden rahatsız olanlar çok. Gerçi zengin dünya şikayetleri bunlar. Bu arada fiyatlar uzun zaman buralardaydı.

MoonWalk

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu markanın ürünleri performanslı gözükse de şikayetler genelde pompanın gürültülü olduğu ile ilgili. Sinek vızıldama gibi bir şeyden rahatsız olanlar çok. Gerçi zengin dünya şikayetleri bunlar. Bu arada fiyatlar uzun zaman buralardaydı.
Ses konusunda pek iyi değil ancak bu fiyatlarda beyaz sıvı soğutucu bulmak da uğraştırıcı. Bir süredir fiyatı böyle şayet birkaç gün bekledim paylaşmamak için eğer ki paylaşan olursa diye. İşine yarayacak olan varsa da görmemiş olabilir. Eğer ki ürün kötü fiyatta değilse, bir süredir de satıştaysa ve piyasası halen aynıysa durumu pek değişmiyor.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
HasHoca
Ses konusunda pek iyi değil ancak bu fiyatlarda beyaz sıvı soğutucu bulmak da uğraştırıcı. Bir süredir fiyatı böyle şayet birkaç gün bekledim paylaşmamak için eğer ki paylaşan olursa diye. İşine yarayacak olan varsa da görmemiş olabilir. Eğer ki ürün kötü fiyatta değilse, bir süredir de satıştaysa ve piyasası halen aynıysa durumu pek değişmiyor.
LE520 modelini kullanıyorum LS daha yüksek RPM li bir model . 7500f soğutuyorum. Tamamen estetik görüntü için aldım ve şu ana kadar hiçbir oyunda bu sıvı soğutmadan yüksek bir fan sesi almadım . Yani abartılacak bir fan sesi yok . Belki çok ısınan işlemcileri takıp render falan alırsanız (render alırken işlemciye yük biniyor mu tam bilmiyorum) ancak öyle rahatsız olursunuz .

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Berkay
İyi fiyat keşke param olsa. Neyse seneye artık.

Darkbahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Coco
LE520 modelini kullanıyorum LS daha yüksek RPM li bir model . 7500f soğutuyorum. Tamamen estetik görüntü için aldım ve şu ana kadar hiçbir oyunda bu sıvı soğutmadan yüksek bir fan sesi almadım . Yani abartılacak bir fan sesi yok . Belki çok ısınan işlemcileri takıp render falan alırsanız (render alırken işlemciye yük biniyor mu tam bilmiyorum) ancak öyle rahatsız olursunuz .
65w tdp degeri olan islemci icin genelin ne gerek var diyecegini biliyorsun heralde. Hangi rpmde ne kadar sesli onu yazabilseydiniz keske.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Emre
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,927