Deepcool LS520 RGB Beyaz Sıvı Soğutma LS520-WH 240 MM Fiyatları ve Özellikleri
Deepcool LS520 RGB Beyaz Sıvı Soğutma LS520-WH 240 MM en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
DeepCool babadırya hem uygun hemde kaliteli iş yapıyolar![]()
Deepcool LS520 RGB Beyaz Sıvı Soğutma LS520-WH 240 MM Fiyatları ve Özellikleri
Deepcool LS520 RGB Beyaz Sıvı Soğutma LS520-WH 240 MM en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
LE500 olacaktı sanırım. LE500'e göre daha performanslı, daha iyi dizginliyor LS520. Aslında bu modelin olayı rengi, fiyatı normal olsa da rengi normal kılmıyor.Ls500 le farkı ne
Ses konusunda pek iyi değil ancak bu fiyatlarda beyaz sıvı soğutucu bulmak da uğraştırıcı. Bir süredir fiyatı böyle şayet birkaç gün bekledim paylaşmamak için eğer ki paylaşan olursa diye. İşine yarayacak olan varsa da görmemiş olabilir. Eğer ki ürün kötü fiyatta değilse, bir süredir de satıştaysa ve piyasası halen aynıysa durumu pek değişmiyor.Bu markanın ürünleri performanslı gözükse de şikayetler genelde pompanın gürültülü olduğu ile ilgili. Sinek vızıldama gibi bir şeyden rahatsız olanlar çok. Gerçi zengin dünya şikayetleri bunlar. Bu arada fiyatlar uzun zaman buralardaydı.
LE520 modelini kullanıyorum LS daha yüksek RPM li bir model . 7500f soğutuyorum. Tamamen estetik görüntü için aldım ve şu ana kadar hiçbir oyunda bu sıvı soğutmadan yüksek bir fan sesi almadım . Yani abartılacak bir fan sesi yok . Belki çok ısınan işlemcileri takıp render falan alırsanız (render alırken işlemciye yük biniyor mu tam bilmiyorum) ancak öyle rahatsız olursunuz .Ses konusunda pek iyi değil ancak bu fiyatlarda beyaz sıvı soğutucu bulmak da uğraştırıcı. Bir süredir fiyatı böyle şayet birkaç gün bekledim paylaşmamak için eğer ki paylaşan olursa diye. İşine yarayacak olan varsa da görmemiş olabilir. Eğer ki ürün kötü fiyatta değilse, bir süredir de satıştaysa ve piyasası halen aynıysa durumu pek değişmiyor.
65w tdp degeri olan islemci icin genelin ne gerek var diyecegini biliyorsun heralde. Hangi rpmde ne kadar sesli onu yazabilseydiniz keske.LE520 modelini kullanıyorum LS daha yüksek RPM li bir model . 7500f soğutuyorum. Tamamen estetik görüntü için aldım ve şu ana kadar hiçbir oyunda bu sıvı soğutmadan yüksek bir fan sesi almadım . Yani abartılacak bir fan sesi yok . Belki çok ısınan işlemcileri takıp render falan alırsanız (render alırken işlemciye yük biniyor mu tam bilmiyorum) ancak öyle rahatsız olursunuz .
Neredeyse 2 haftadır aynı fiyatta.kaliteli + beyaz bide f/p zor denk düşer