🔥İndirim 🔥 DeepCool Morpheus - 6599 TL 🔥

Hocam ya bir şey alınca ya da param yokken indirim görüyorum. DeepCool CK560 almıştım çok memnun kaldım. Morpheus alıp 420 lik arctic ve noctua veya be quiet fan döşeme hayalim vardı. Patladık :D. Bu fiyatlar biraz zor artık. En son mayısta 5800e düşmüştü.

Valla bu kasaya değer ya harbiden.

Bende tam o zaman almıştım işte 5800’e 😃

420mm arctic aldık evde boş duruyor alsam mı ne yapsam daha iyi kasa var mı 420 destekleyen

Daha iyisi olacağını sanmıyorum. Lian Li Evo XL var. O da akvaryum.

Masraf üstüne masraf bu kasayı alınca dayanamayıp 360mm satıp 420 alırdım kesin hiç bulaşmamak en iyisi , alan arkadaşlara hayırlı olsun çok güzel kasa parasına değer . İçinden çıkan riser kablo ve bracketi de düşününce fiyatı neredeyse 5k ya geliyor .

Öyle de oldu valla bende. Arctic 2 360 vardı. Bu kasa olunca dayanamadım Enermax 420 aldım. 😃

@LaZz61 bunu alınca ne oluyor arkamız genişliyor masraftan :D :D :D
düşme ahmetim düşme bu fantezi dünyasına düşme bunu düzmek fantaziye giriyor 15-20 bin gidiyor yoktan :D

Arctic değil hocam enermax var bende imzamda ki ama arctic 420mm fiyatları çok kampanyaya girdi 420 destekleyen kasam olmaması hep handikap oldu benim açımdan ama diğer açıdan da baktığımda 360 neyime yetmiyor sanki hep masraf .
1000060612.jpg
1000057319.jpg

Yani değişir. Kocaman kasa. Büyük radyatörler koyarak soğutmayı üst seviyeye çıkarabilirsin. Tek görünüş olarak değil.
Hocam tam tersi büyük kasada hava daha çok dolanırken küçük kasada taze hava hemen girip çıkıyor. Sirkülasyon daha hızlı oluyor. Arma computer ın videosu vardı bununla alakalı.

Hocam tam tersi büyük kasada hava daha çok dolanırken küçük kasada taze hava hemen girip çıkıyor. Sirkülasyon daha hızlı oluyor. Arma computer ın videosu vardı bununla alakalı.
hocam biraz konu hortlatmış oluyorum ama kendilerinin başarısı (şahsi düşünce olarak söylüyorum) sıkış tepiş bir sisteme doğru hava akımı ve en güçlü noctua fanlar ile temiz havayı dışarıdan aldığı gibi en yüksek hızda içeride bekletmeden dışarıya atmak ve birde kendi soğutma sistemleri olduğunu söylüyorlar orası bana ayrı komik geldi madem satında bizde alalım öyleyse :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,033
Üyeler
184,721
Son üye
MKalkan
Geri