🔥İndirim Deepcool mystique lcd 240mm aio 3299 TL

Darkbahn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
233
3.299 TL
Kuponda deneyin.

Deepcool Ls520 S Zero Dark 240mm 2.499 TL

Son düzenleme:
Ekranı çok iyi değil 240 arayan yapıştırdım ben 360mm montech alicam 3500e

3.299 TL
Kuponda deneyin.

Deepcool Ls520 S Zero Dark 240mm 2.499 TL

Küçük kasalar için ekranlı olan gösterişli güzel durur. Bu paraya çokta bişey beklememek lazım tabii.

valla bende alırımda para yok deepcool360mm var ama kasayı corsair 4000x yaptık üstte destek yokmuş
haha. nasıl tongaya düştük ama.

ben de corsair 4000 aldım, hiç bakmadım inanın 360 sığar mı sığmaz mı.

Corsair değil mi ya dedim, hele ki 4000.
Şimdi millet 360 takarken biz koca kasaya o sığar mı bu sığar mı derdindeyiz.

İlk fırsatta satacağım.

haha. nasıl tongaya düştük ama.

ben de corsair 4000 aldım, hiç bakmadım inanın 360 sığar mı sığmaz mı.

Corsair değil mi ya dedim, hele ki 4000.
Şimdi millet 360 takarken biz koca kasaya o sığar mı bu sığar mı derdindeyiz.

İlk fırsatta satacağım.
valla bende sistemi dağıtmadan satayım diyorum birde fan aldım mal gibi 6 tane corsair birde bunu sat işin yoksa

Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bende alırımda para yok deepcool360mm var ama kasayı corsair 4000x yaptık üstte destek yokmuş
Sahsen bu modelin ekranı diğerleri gibi değil ben beğenmiyorum sadece sıcaklık gösteriyor performans olarak montech alsanız daha iyi 6 yıl da garantisi var

Evet

Sahsen bu modelin ekranı diğerleri gibi değil ben beğenmiyorum sadece sıcaklık gösteriyor performans olarak montech alsanız daha iyi 6 yıl da garantisi var
hacı bu gidişle corsair 4000x ten kurtulacağım daha yeni aldık ama masraflı oldu bana

3 yıldır 4000X kullanıyorum airflow ön panel de var. Alabileceğin top tier kasalar hariç hiç bir kasa 4000 serisinin yerini tutmaz.
tutamaz da kanka 360mm soğutucum var öne taksam boru yukarıda kalıyor pompaya zarar yeni sıvı soğutucu alsam masraf ne yapsam dert yani kule tipi alsam çirkin aslında aldımda thermalright 90 se aldım simsiyah küçücük soğutucu işlemciyi zor soğutur muhtemelen phantom sspirit soğutamıyordu çünkü

3 yıldır 4000X kullanıyorum airflow ön panel de var. Alabileceğin top tier kasalar hariç hiç bir kasa 4000 serisinin yerini tutmaz.
yada abartıp 280 240mm corsair almak lazım oda masrafında masrafı :D

tutamaz da kanka 360mm soğutucum var öne taksam boru yukarıda kalıyor pompaya zarar yeni sıvı soğutucu alsam masraf ne yapsam dert yani kule tipi alsam çirkin aslında aldımda thermalright 90 se aldım simsiyah küçücük soğutucu işlemciyi zor soğutur muhtemelen phantom sspirit soğutamıyordu çünkü

yada abartıp 280 240mm corsair almak lazım oda masrafında masrafı :D
Bende phantom spirit SE var RGB leri kullanmıyorum simsiyah çok şık duruyor kasanın içinde.

Bende phantom spirit SE var RGB leri kullanmıyorum simsiyah çok şık duruyor kasanın içinde.
benim işlemciyi soğutamadı o ondan sıvı soğutucu aldım aslında 360 ı öne taksak çok sorun olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,845
Üyeler
185,810
Son üye
mithatcann
Geri