Ventusz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,531
11 ayrı sipariş var 3 fatura geldiFatura gelmesi biraz ilginç ben de anlamadım ama bana sadece 1 siparişten fatura geldi size kaç tane geldi
11 ayrı sipariş var 3 fatura geldiFatura gelmesi biraz ilginç ben de anlamadım ama bana sadece 1 siparişten fatura geldi size kaç tane geldi
Benim de öyle oldu belki fatura gelenler + bir kaç tane ürün ile öylesine thh yapabilirim11 ayrı sipariş var 3 fatura geldi
Asıl komedi olan senin tüketici kanununu bilmemen haklarından haberdar olmaman eğer thh uğraşmak isteyen kişiler olursa alacaklarından bir haber olmandır. Bu forumda yenisin aç bak bakalım xiaomi airfyrer alanlara bak migrostan bak bakalım vatan bilgisayardan 3070ti alanlara bak.3 5 liraya aldığı şeyin iptal olmasına şaşıran insanlar var komedi....
Bende kararsızım normalde mağaza hatası olsa mağazayı askıya alırlardı hepsiburada hatası gibi gelen mesaj tedarik edilemiyor diyor siparişlerim kısmında fiyat hatası çok çelişkiler varBenim de öyle oldu belki fatura gelenler + bir kaç tane ürün ile öylesine thh yapabilirim
Bence fiyatı makul olan ürünlerde thhye gidilebilir yani çok aşırı ucuz olan şeyler değil deAsıl komedi olan senin tüketici kanununu bilmemen haklarından haberdar olmaman eğer thh uğraşmak isteyen kişiler olursa alacaklarından bir haber olmandır. Bu forumda yenisin aç bak bakalım xiaomi airfyrer alanlara bak migrostan bak bakalım vatan bilgisayardan 3070ti alanlara bak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende kararsızım normalde mağaza hatası olsa mağazayı askıya alırlardı hepsiburada hatası gibi gelen mesaj tedarik edilemiyor diyor siparişlerim kısmında fiyat hatası çok çelişkiler var
Xiaomi konusunu okudum zaten o urun ozaman 1500 2000 arasinda iken 700 800 e dusmustu burdaki gibi 3 5 liraya dusmemisti bi uyanik sensin basvurda 3 liradan hoodie ceket felan alAsıl komedi olan senin tüketici kanununu bilmemen haklarından haberdar olmaman eğer thh uğraşmak isteyen kişiler olursa alacaklarından bir haber olmandır. Bu forumda yenisin aç bak bakalım xiaomi airfyrer alanlara bak migrostan bak bakalım vatan bilgisayardan 3070ti alanlara bak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende kararsızım normalde mağaza hatası olsa mağazayı askıya alırlardı hepsiburada hatası gibi gelen mesaj tedarik edilemiyor diyor siparişlerim kısmında fiyat hatası çok çelişkiler var
e bı zahmet bu fiyata urun bile satılmadı turkıye de bunun bile pesıne dusenler var şaka gıbıBence fiyatı makul olan ürünlerde thhye gidilebilir yani çok aşırı ucuz olan şeyler değil de