Neler Yeni

Değişik Markalı Rx 580 8gb Modelleri Alınır Mı ?

Bünyamina

80+ Platinum

KınalıKeçi

80+ Bronze
2. el paşalar gibi sistem toplarsın 7 yaşındaki kartı 0 alabileceğine inanıyorsan ayrı tabii
r5 3600 1700tl
standart bir b450 1700tl
2x8 3000mhz ram 800
512gb m.2 ssd 900tl
rx5500xt 8gb 2500tl
keyfine göre kasa 1200tl
0 aerocool xvplus 500w 1100tl
9900tl eder. pazarlıkla bu fiyatlar düşer
hocam ben şu mantıktayım ikinci el yarı fiyatına gelmiyor sonuçta biraz daha koyar sıfır ve indirime denk gelen ürünleri kovalayarak toplayabileceğime inanıyorum en azından garantili ürün alır içim rahat olur

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Semi kaan Çakır
hocam kusura bakmayın ama rx 580 gtx 1060 dan daha performanslı değilmi o fiyata bunu alsam daha mantıklı değil mi en azından markasını biliyoruz haksız mıyım ? https://www.hepsiburada.com/xfx-rad...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.25.2
rx580 in vereceği fazladan %1-2 fps için wattmanıdır fazla güç tüketimidir uğraşılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben şu mantıktayım ikinci el yarı fiyatına gelmiyor sonuçta biraz daha koyar sıfır ve indirime denk gelen ürünleri kovalayarak toplayabileceğime inanıyorum en azından garantili ürün alır içim rahat olur
bu kadar eski parçaları 0 bakmanızı yinede önermem. rx580 7 yaşınd ve yakında driver desteği kesilecek bir kart.

KınalıKeçi

80+ Bronze
rx580 in vereceği fazladan %1-2 fps için wattmanıdır fazla güç tüketimidir uğraşılmaz.

bu kadar eski parçaları 0 bakmanızı yinede önermem. rx580 7 yaşınd ve yakında driver desteği kesilecek bir kart.
hocam açıkçası rdr 2 yi 60 fps oyniyim yeter güncellik umrumda bile değil ama genede haklısınız maalesef bütçe bu kadar tabi bazı parçalar denk gelirse ikinci el takabilirim kasa ssd veya psu gibi burdan ücreti kısacağıma inaniyorum

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Semi kaan Çakır
hocam açıkçası rdr 2 yi 60 fps oyniyim yeter güncellik umrumda bile değil ama genede haklısınız maalesef bütçe bu kadar tabi bazı parçalar denk gelirse ikinci el takabilirim kasa ssd veya psu gibi burdan ücreti kısacağıma inaniyorum
ben rog strix rx580 i geçen sene bu zamanlarda 2.5k dan satmıştım öyle diyim sırf 0 diye 4.5-5k verme 7 yaşındaki baz modellere

KınalıKeçi

80+ Bronze
ben rog strix rx580 i geçen sene bu zamanlarda 2.5k dan satmıştım öyle diyim sırf 0 diye 4.5-5k verme 7 yaşındaki baz modellere
peki hocam o zaman ekran kartı açısından bütçeyi biraz daha artırıcam anlaşılan axle, biostar, turbox, izoly, afox bu gibi markalar arasından tecrübe ettiğin veya şikaeyitin duyduğun şeyler varmı ekran kartı modelleri için en azından bilgi sahibi olayım çünkü piyasada çok bu markalardan var hata yapıp almiyim tecrübeli birin sormak daha iyi olur şu an önümde rx6000 serisi alma düşüncesi var

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Semi kaan Çakır
peki hocam o zaman ekran kartı açısından bütçeyi biraz daha artırıcam anlaşılan axle, biostar, turbox, izoly, afox bu gibi markalar arasından tecrübe ettiğin veya şikaeyitin duyduğun şeyler varmı ekran kartı modelleri için en azından bilgi sahibi olayım çünkü piyasada çok bu markalardan var hata yapıp almiyim tecrübeli birin sormak daha iyi olur şu an önümde rx6000 serisi alma düşüncesi var
turbox , izoly , afox , axle a bulaşmam. uzun süre biostar anakart kullandım , orta halli bir marka.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Volkan
İyi günler Piyasada 3 ila 4 bin arasında bulabileceğiniz değişik markalı modeller var rx 580 e ait acaba güvenilir olan varmıdır ? msi, saphire gibi markalara para vermektense bunlar günü kurtarır mı ?
örn değişik markalar : axle, biostar, turbox, izoly, afox, vb...
O KaRTLARA PARA VERİLMEZ AFOX NEYSE DE GERİSİ LEŞ AFOXTA NEYSE DERKEN marka olarak diğerleri dolandırıcı zaten 1. 2 . nesil pc leri gaming diye satan adamlar szaten bu kartlarında sıfır olma şansı sıfır çünkü amd o çipleri üretmiyor

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
yanlis dusunuyorsunuz hocam 6 ay once 4 bine ikinci el 6600xt aldim rtx 3060dan daha guclu bir kart

rx 580 asla alinmaz daha yeni kartlara bakin eski kartlarin stogu olmadigi icin abarti fiyatlar yaziyorlar ikinci elleride ayni sekil populer kart diye ucuk fiyatlar

KınalıKeçi

80+ Bronze
yanlis dusunuyorsunuz hocam 6 ay once 4 bine ikinci el 6600xt aldim rtx 3060dan daha guclu bir kart

rx 580 asla alinmaz daha yeni kartlara bakin eski kartlarin stogu olmadigi icin abarti fiyatlar yaziyorlar ikinci elleride ayni sekil populer kart diye ucuk fiyatlar
hocam peki bildiğiniz 5 ila 7 arasında fiyat performans ekran kartı öneriniz varmıdır benim için sıfır olması öncelikli gerekirse bütçeyi artırırm sizlerin dediği gibi hem performanslı hemde güncel bir kart alabilirim daha mantık geldi

hocam şimdi sizin bahsettiğin karta baktım da ikinci el piyasası bu aralar kafayı yemiş o yüzden bu sıfır konusunda çok takıntılıyım ikinci eli 6-7 arasında olan kartın sıfırını garantili ve rahatlık içerisinde bin lira farkla alabiliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
İyi günler Piyasada 3 ila 4 bin arasında bulabileceğiniz değişik markalı modeller var rx 580 e ait acaba güvenilir olan varmıdır ? msi, saphire gibi markalara para vermektense bunlar günü kurtarır mı ?
örn değişik markalar : axle, biostar, turbox, izoly, afox, vb...
aralarından seçim yapmak gerekirse kötünün iyisi biostardır. Yine de alınmaz bugün 3350 TL'ye 5700xt aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,568
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom