DELL 3060Tİ ALINIR MI?

Mnxx

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba, sormak istediğim soru şu 2.el bir kart gördüm ve diğer ekran kartlarına göre biraz daha ucuz geliyor normal marka ekran kartlarından değil. DELL marka hazır masaüstü kasadan çıkarılmış bir kart 3060Tİ sizce alınır mı yoksa performans etkisi var mı diğer kartlara kıyasla?

Fiyat

Genelde mining yapılmış veya yorulmuş kartlar oluyor. Ben görmedim bu fiyata.

Mining vs var mı ?
Ve ilginçmiş fiyatı çok düşük
Daha yeni kasayı almış söylendiğine göre mining veya oc gibi yapılmamış söylendiğine göre ama henüz ürünü inceleme fırsatım olmadı veya furmark testi yapma gibi sadece fikir almak için yazdım. DELL marka bir ekran kartı görmemiştim o yüzden.

3060ti'da şuan iki model var gddr6 ve gddr6x bellekli. gddr6x bellekli olanlar yeni çıktı zaten henüz yaygın değil. Muhtemelen gddr6 modelidir. İşlemci aynı işlemci ister msi ister asus ister palit al hepsi 3060ti. Tabi termal tasarım, boost hızı gibi markaların değişik tasarım ve özellikleri mevcut ama çok büyük farklar var mı dersen bence yok. Boost hızları belki 50mhz daha düşüktür belki yüksektir bilinmez ama bunu zaten farkedebilmen mümkün değil anca test ederek anlayabileceğin bir şey. Mining yapılmadıysa az kullanılmış bir kartsa ve fiyatda böyle makulsa neden alınmasın

3060ti'da şuan iki model var gddr6 ve gddr6x bellekli. gddr6x bellekli olanlar yeni çıktı zaten henüz yaygın değil. Muhtemelen gddr6 modelidir. İşlemci aynı işlemci ister msi ister asus ister palit al hepsi 3060ti. Tabi termal tasarım, boost hızı gibi markaların değişik tasarım ve özellikleri mevcut ama çok büyük farklar var mı dersen bence yok. Boost hızları belki 50mhz daha düşüktür belki yüksektir bilinmez ama bunu zaten farkedebilmen mümkün değil anca test ederek anlayabileceğin bir şey. Mining yapılmadıysa az kullanılmış bir kartsa ve fiyatda böyle makulsa neden alınmasın
Aynen bende MSİ, ASUS ROG veya PALİT gibi kartların farklarını incelemiştim belirttiğiniz gibi hız olarak 50mhz veya taş çatlasın 100mhz gibi farklar oluşuyor. Ama dediğim gibi marka DELL olunca garip geldi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,124
Üyeler
190,864
Son üye
CEiTA 69 ESS
Geri