Neler Yeni

Öneri Dell alienware AW2725DF vs Samsung odyssey g6 oled

Ahyef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Batuhan Karaoğlan
Dell için 27 inch oledlerde en iyisi diyorlar, quantum oled teknolojisi daha iyiymiş. Bu iki monitörden birini almayı düşünüyorum ama aralarında 8600₺ fark var. Hangisini almak daha mantıklı olur kullananlar yorum yapabilirse sevinirim.

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ahmet Unsal
Hocam öncesinde TN panel 165 HZ monitör kullanıyordum. 360 HZ ve 2K'ya geçinde gerçekten farkı hissettim. Yaklaşık 2 ay önce Samsung Odyssey G6 oled satın aldım. O dönemde konusu açıldı. Bir kaç yorumda Nits değeri düşük olduğunu söyleyenler olmuştu ancak aktif kullanım da hiç bir şekilde parlaklığın eksik bir yanı olmadı hatta bana fazla geldiği parlaklık değerini kıstım. Genel olarak CS2 ve Valo oynuyorum. Birde 3D modelleme ile uğraşıyorum. Ekran mat onu söyleyebilirim.

Şu an için aklıma gelen bunlar. Dell hakkında bir bilgim mevcut değil. Onun için bir yorum yapamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ahyef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Batuhan Karaoğlan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncesinde TN panel 165 HZ monitör kullanıyordum. 360 HZ ve 2K'ya geçinde gerçekten farkı hissettim. Yaklaşık 2 ay önce Samsung Odyssey G6 oled satın aldım. O dönemde konusu açıldı. Bir kaç yorumda Nits değeri düşük olduğunu söyleyenler olmuştu ancak aktif kullanım da hiç bir şekilde parlaklığın eksik bir yanı olmadı hatta bana fazla geldiği parlaklık değerini kıstım. Genel olarak CS2 ve Valo oynuyorum. Birde 3D modelleme ile uğraşıyorum. Ekran mat onu söyleyebilirim.

Şu an için aklıma gelen bunlar. Dell hakkında bir bilgim mevcut değil. Onun için bir yorum yapamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam baya bi bakındım ettim dell monitörü aldım bugün kasım indirimi ile 31.200₺ ye geldi 6 taksit mantıklıydı. Geldiğinde bakalım memnun kalacak mıyız

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ahmet Unsal
Hocam baya bi bakındım ettim dell monitörü aldım bugün kasım indirimi ile 31.200₺ ye geldi 6 taksit mantıklıydı. Geldiğinde bakalım memnun kalacak mıyız
Hocam hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanı dilerim.

Teslim edildikten sonra kısa bir paylaşım yaparsan almayı düşünenlere bilgi vermiş olursun.

astroph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can Karababa
Hocam hayırlı olsun. Şu zamana kadarki izlenimlerinize göre önerir misiniz?

FO27Q3 ve AW2725DF arasında kaldım birbirine çok benziyorlar fakat taksit imkanı daha iyi AW2725DF'nin.

Ahyef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Batuhan Karaoğlan
Hocam hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanı dilerim.

Teslim edildikten sonra kısa bir paylaşım yaparsan almayı düşünenlere bilgi vermiş olursun.
Hocam hayırlı olsun. Şu zamana kadarki izlenimlerinize göre önerir misiniz?

FO27Q3 ve AW2725DF arasında kaldım birbirine çok benziyorlar fakat taksit imkanı daha iyi AW2725DF'nin.
İşten dolayı çok detaylı bir paylaşım yapamıyorum lakin renkler o kadar gözümü doyuruyorki anlatamam, hele ki o siyahların gerçekten siyah olması çok fark yaratıyor diğer panellere göre. Şuana kadar iyiki almışım diyorum. Cs 2 oynarken çok büyük bir fark hissettiriyor gecikmeler ve o yumuşak hareketler sadece cs de optimize yok sanırım ondan dolayı alt tab yaptığınızda siyah ekranda kalıyor 3-5 saniye onun dışında çok memnun bırakıyor monitör. Kesinlikle parasını hakediyor

azalbos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ufuk
Hayırlı Olsun hocam güle güle kullan bende sistem için oled monitöre geçmeyi planlıyordum araçtırırken denk geldi konu iyi oldu uzun süre kullanımda herhangi bir eksi durum yaşarsan eklemeyi unutmazsan çok makbule geçer :)

Ahyef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Batuhan Karaoğlan
Hayırlı Olsun hocam güle güle kullan bende sistem için oled monitöre geçmeyi planlıyordum araçtırırken denk geldi konu iyi oldu uzun süre kullanımda herhangi bir eksi durum yaşarsan eklemeyi unutmazsan çok makbule geçer :)
Teşekkür ederim hocam darısı sizin başınıza olsun :)

Top Bottom