Özellikleri fiyatına göre iyi zaten. Driver sorunu var mı kronik sorunu var mı onu soruyorum.Fiyat göre iyi alınabilir bence
Hocam Dell kaliteli markadır sorun olmaz benceÖzellikleri fiyatına göre iyi zaten. Driver sorunu var mı kronik sorunu var mı onu soruyorum.
Dell bence de kaliteli. Şuan kullandığım laptop Dell marka ve taş gibi 10 yıllık olmasına rağmen. Ama her meyve ağacında çürük meyve çıkar.Hocam Dell kaliteli markadır sorun olmaz bence
Dell g15 modelleri kronik sorunlu hocam ısınma problemi var ışık sızması da var sanırımDell bence de kaliteli. Şuan kullandığım laptop Dell marka ve taş gibi 10 yıllık olmasına rağmen. Ama her meyve ağacında çürük meyve çıkar.
Bu modelin AMD olanı ağır kronik ısınma sorunlu ama bu modelde sorun yoktur sanırım. Yine de araştırmak gerek.Merhabalar. Bu laptopun kronik sorunları var mı? Driver, ısınma vb. Yurtdışından 12k küsür paraya alacağım.
i7 11800H
Rtx 3050
16 GB Ram
512 GB SSD
Hocam dell hepsinden daha iyidir nerdeyse yapışın bırakmayın bu özelliklere göre çok iyiÖzellikleri fiyatına göre iyi zaten. Driver sorunu var mı kronik sorunu var mı onu soruyorum.
Merhabalar. Bu laptopun kronik sorunları var mı? Driver, ısınma vb. Yurtdışından 12k küsür paraya alacağım.
i7 11800H
Rtx 3050
16 GB Ram
512 GB SSD
Hocam nasıl alıcaksınız söylermisiniz yani nasıl bu fiyataMerhabalar. Bu laptopun kronik sorunları var mı? Driver, ısınma vb. Yurtdışından 12k küsür paraya alacağım.
i7 11800H
Rtx 3050
16 GB Ram
512 GB SSD
Babam Suudi Arabistan'da çalışıyor. Oradaki yaz indirimlerinde 2850 riyale düşmüş. O yüzden bu fiyata geliyor.Hocam dell hepsinden daha iyidir nerdeyse yapışın bırakmayın bu özelliklere göre çok iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam nasıl alıcaksınız söylermisiniz yani nasıl bu fiyata
Bende Dell vardı 2ayda bir garantiye gönderiyordum ama Dell kötüdür diyemem şansimda olabilirHocam Dell kaliteli markadır sorun olmaz bence
Nasıl araştırabilirim?Bu modelin AMD olanı ağır kronik ısınma sorunlu ama bu modelde sorun yoktur sanırım. Yine de araştırmak gerek.