Swerv
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,229
- İsim
- Efe Kırmaz
Arkadaşlar selamlar bu benim forumda ki ilk incelemem olucak.
Görüntü kalitesi için kusura bakmayın kameram çok iyi değil, olabildiğince iyi yapmaya çalıştım en azından anlaşılır.
Bu incelemede Dell G2524H Modelini inceleyeceğim.
Asıl sorumuz şu : Bu monitör f/p' mi? 8.000₺-8.500₺ Bütçeye alınır mı?
İlk önce monitörün fotoğrafını bırakayım.
Monitör :
Alıntıyı görüntüle
↓ Gelelim kağıt üstü bilgilere ↓
Ekran Özellikleri :
24.5" (İnç)
1920x1080 piksel FHD 16:9
IPS Panel
280 Hz
(Windows'da max 240 hz, yükseltmek için overclock menüsünden hız aşırtmayı 280'e almanız gerekiyor.)
90 PPI
1000:1 Kontrast Oranı
400 Nit Parlaklık Değeri
0.5 Ms
Düz (Flat) Ekran
sRGB %99 Desteği
Ekran Teknolojileri :
Adaptive-Sync
AMD Free-Sync
AMD FreeSync Premium
NVIDIA G-SYNC
Mavi Işık Filtresi (Blue Light Filter)
Titreşimi Azaltma (Flicker Free)
Bağlantılar :
2x HDMI Port (Sürüm : 2.1)
2x DP Port (Sürüm : 1.4)
2x USB Port (Sürüm : 3.2)
Stant :
Asansör Özelliği Mevcut
Yatay-Dikey Döndürme (Pivot 90 Derece)
Üretim Yılı : 2023
Monitör Panel Fotoğrafları :
Oyun :
Parlaklık / Contrast :
Giriş :
Görüntü :
Menü :
Personel :
Diğer :
Ufo Test :
Üstte ki 280 FPS
Ortada ki 140 FPS
Altta ki 60 FPS
Yorumlarım Ve Deneyimim :
Gerçekten çok akıcı ve ghosting kesinlikle çok düşük miktarda arkadaşlar ghosting yok diyebileceğimiz bir monitör. ben 8300₺ iken almıştım fakat şuanda da kesinlikle alınır.
monitörden ben kesinlikle memnunum.
Bende herhangi bir ölü piksel çıkmadı.
8.000₺-8.500₺ bütçem var alınır mı? sorusuna cevabım : evet alınır.
Artıları :
(+) Yüksek hz, düşük gecikme süresi, ips ekran sayesinde canlı ve güzel renkler, asansör, yatay ve dikey (pivot), neredeyse hiç olmayan ghosting.
(+) Asansör, pivot gerçekten çok konforlu hale getiriyor özellikle yatağınızda film izlerken çok rahat konumunu ayarlayabiliyorsunuz.
(+) Profesyonel seviyede oyunlar oynamanıza yardımcı oluyor. Bununla tryhard ranked kasabilirsiniz.
(+) Malzeme kalitesi ve monitörün tasarımı oldukça hoş kendini gerçekten premium bir ürün hissettiriyor. Üstelik fiyatına göre gayet iyi.
(+) Montajı gerçekten çok kolay ve basit.
Eksileri :
(-) Her IPS panelde olduğu üzere klasik siyah ekranda ışık sızması var.
film izlerken sağ üst sol alt gibi konumlarda ışık sızması var rahatsız etmiyor, fakat bu bir eksi.
(-) Monitörün kapatma düğmesi arka tarafa koyacaklarına alt tarafa koymuşlar
bu yüzden ben ilk kurulumu yaptıktan sonra açma düğmesini bulamadım monitör bozuk sanıp korktum siz bu hataya düşmeyin
(-) Panelde Türkçe dil desteği yok.
(-) F/P odaklı olduğu için hoparlör yok.
Önerilerim :
· Panel ayarlarından sırasıyla Game-Overclock-280 HZ yapın. Bu monitörü 240 hz den 280 hz'e alacaktır.
· Overclock bölümünün bir altında Response Time bölümüne girip Super Fast seçin. Bu gecikme süresini düşürecektir.
· FPS oyunlarına girerken kesinlikle preset ayarlarından fps'yi seçebilirsiniz ben kullanıyorum tavsiye ederim.
· Asansörü en aşağıya çekip monitörü biraz yukarı doğru eğerseniz gerçekten güzel bir bakış açısı oluyor fps oyunlarında ve br oyunlarında tavsiye ederim.
(Fortnite OG sezonda unreal Valorant episode 4'te immo2 peak'im vardı arkadaşlar. Rekabetçi oyunları ortalamanın üzerinde oynuyorum. Verdiğim önerileri denemenizi tavsiye ederim beğenmezseniz yapmayabilirsiniz.)
En Uygun Satın Alma Linki :
Görüntü kalitesi için kusura bakmayın kameram çok iyi değil, olabildiğince iyi yapmaya çalıştım en azından anlaşılır.
Bu incelemede Dell G2524H Modelini inceleyeceğim.
Asıl sorumuz şu : Bu monitör f/p' mi? 8.000₺-8.500₺ Bütçeye alınır mı?
İlk önce monitörün fotoğrafını bırakayım.
Monitör :
Alıntıyı görüntüle
↓ Gelelim kağıt üstü bilgilere ↓
Ekran Özellikleri :
24.5" (İnç)
1920x1080 piksel FHD 16:9
IPS Panel
280 Hz
(Windows'da max 240 hz, yükseltmek için overclock menüsünden hız aşırtmayı 280'e almanız gerekiyor.)
90 PPI
1000:1 Kontrast Oranı
400 Nit Parlaklık Değeri
0.5 Ms
Düz (Flat) Ekran
sRGB %99 Desteği
Ekran Teknolojileri :
Adaptive-Sync
AMD Free-Sync
AMD FreeSync Premium
NVIDIA G-SYNC
Mavi Işık Filtresi (Blue Light Filter)
Titreşimi Azaltma (Flicker Free)
Bağlantılar :
2x HDMI Port (Sürüm : 2.1)
2x DP Port (Sürüm : 1.4)
2x USB Port (Sürüm : 3.2)
Stant :
Asansör Özelliği Mevcut
Yatay-Dikey Döndürme (Pivot 90 Derece)
Üretim Yılı : 2023
Monitör Panel Fotoğrafları :
Oyun :
Parlaklık / Contrast :
Giriş :
Görüntü :
Menü :
Personel :
Diğer :
Ufo Test :
Üstte ki 280 FPS
Ortada ki 140 FPS
Altta ki 60 FPS
Yorumlarım Ve Deneyimim :
Gerçekten çok akıcı ve ghosting kesinlikle çok düşük miktarda arkadaşlar ghosting yok diyebileceğimiz bir monitör. ben 8300₺ iken almıştım fakat şuanda da kesinlikle alınır.
monitörden ben kesinlikle memnunum.
Bende herhangi bir ölü piksel çıkmadı.
8.000₺-8.500₺ bütçem var alınır mı? sorusuna cevabım : evet alınır.
Artıları :
(+) Yüksek hz, düşük gecikme süresi, ips ekran sayesinde canlı ve güzel renkler, asansör, yatay ve dikey (pivot), neredeyse hiç olmayan ghosting.
(+) Asansör, pivot gerçekten çok konforlu hale getiriyor özellikle yatağınızda film izlerken çok rahat konumunu ayarlayabiliyorsunuz.
(+) Profesyonel seviyede oyunlar oynamanıza yardımcı oluyor. Bununla tryhard ranked kasabilirsiniz.
(+) Malzeme kalitesi ve monitörün tasarımı oldukça hoş kendini gerçekten premium bir ürün hissettiriyor. Üstelik fiyatına göre gayet iyi.
(+) Montajı gerçekten çok kolay ve basit.
Eksileri :
(-) Her IPS panelde olduğu üzere klasik siyah ekranda ışık sızması var.
film izlerken sağ üst sol alt gibi konumlarda ışık sızması var rahatsız etmiyor, fakat bu bir eksi.
(-) Monitörün kapatma düğmesi arka tarafa koyacaklarına alt tarafa koymuşlar
bu yüzden ben ilk kurulumu yaptıktan sonra açma düğmesini bulamadım monitör bozuk sanıp korktum siz bu hataya düşmeyin
(-) Panelde Türkçe dil desteği yok.
(-) F/P odaklı olduğu için hoparlör yok.
Önerilerim :
· Panel ayarlarından sırasıyla Game-Overclock-280 HZ yapın. Bu monitörü 240 hz den 280 hz'e alacaktır.
· Overclock bölümünün bir altında Response Time bölümüne girip Super Fast seçin. Bu gecikme süresini düşürecektir.
· FPS oyunlarına girerken kesinlikle preset ayarlarından fps'yi seçebilirsiniz ben kullanıyorum tavsiye ederim.
· Asansörü en aşağıya çekip monitörü biraz yukarı doğru eğerseniz gerçekten güzel bir bakış açısı oluyor fps oyunlarında ve br oyunlarında tavsiye ederim.
(Fortnite OG sezonda unreal Valorant episode 4'te immo2 peak'im vardı arkadaşlar. Rekabetçi oyunları ortalamanın üzerinde oynuyorum. Verdiğim önerileri denemenizi tavsiye ederim beğenmezseniz yapmayabilirsiniz.)
En Uygun Satın Alma Linki :
Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ekler
Son düzenleme: