emrergin 80+ Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 138 Dahası Reaksiyon skoru 68 İsim Emre Ergin Dün, 14:58 #1 Arkadaşlar Merhaba Delta force yeni indirdim ancak oyunu oynarken bazen ateş edemiyorum hiç bir şekilde birinin öldürmesi gerekiyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı
Arkadaşlar Merhaba Delta force yeni indirdim ancak oyunu oynarken bazen ateş edemiyorum hiç bir şekilde birinin öldürmesi gerekiyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı
freygasm 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 8,198 Dün, 14:59 #2 emrergin yazmış: Arkadaşlar Merhaba Delta force yeni indirdim ancak oyunu oynarken bazen ateş edemiyorum hiç bir şekilde birinin öldürmesi gerekiyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı Devamı için tıklayın... Anlamadım tam olarak birinin öldürmesi gerekiyor derken
emrergin yazmış: Arkadaşlar Merhaba Delta force yeni indirdim ancak oyunu oynarken bazen ateş edemiyorum hiç bir şekilde birinin öldürmesi gerekiyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı Devamı için tıklayın... Anlamadım tam olarak birinin öldürmesi gerekiyor derken
emrergin 80+ Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 138 Dahası Reaksiyon skoru 68 İsim Emre Ergin Dün, 15:38 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 freygasm yazmış: Anlamadım tam olarak birinin öldürmesi gerekiyor derken Devamı için tıklayın... Başlarda gayet iyi ateş ediyorum ancak daha sonra ne nisan alabiliyorum ne de ateş edebiliyorum sadece kosabiliyorum
freygasm yazmış: Anlamadım tam olarak birinin öldürmesi gerekiyor derken Devamı için tıklayın... Başlarda gayet iyi ateş ediyorum ancak daha sonra ne nisan alabiliyorum ne de ateş edebiliyorum sadece kosabiliyorum