Yardım DELTA FORCE YAPAN ŞİRKETİN A.....

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Ahmet S

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
19
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
arkadaşlar herkese merhaba ben bu oyunun anasını avradını s.... ilk öncelikle benden seviye 4 kas ve yelek istiyor aynı zamanda 3. seviye mermi istiyor hepsini aldım teçhizata ama bu anasını avradını s.... oyunu kabul etmiyor ve beni operasyona almıyor lütfen yardım edin kafayı yicem birazdan

Ekler

• ****** EVLADI DELTA FORCE 2.webp
    ****** EVLADI DELTA FORCE 2.webp
    28.6 KB · Hit: 31
  • ****** EVLADI DELTA FORCE.webp
    ****** EVLADI DELTA FORCE.webp
    159 KB · Hit: 30
arkadaşlar herkese merhaba ben bu oyunun anasını avradını s.... ilk öncelikle benden seviye 4 kas ve yelek istiyor aynı zamanda 3. seviye mermi istiyor hepsini aldım teçhizata ama bu anasını avradını s.... oyunu kabul etmiyor ve beni operasyona almıyor lütfen yardım edin kafayı yicem birazdan
Hocam sizin sorunu bilmiyorum ama bir lere deneyeyim dedim oynanış olarak tam bir mobil oyuna beziyor silah kullanımı vs olsun hiç beğenmedim o kadar gb yüklenmesinş beklemiştim

Hocam sizin sorunu bilmiyorum ama bir lere deneyeyim dedim oynanış olarak tam bir mobil oyuna beziyor silah kullanımı vs olsun hiç beğenmedim o kadar gb yüklenmesinş beklemiştim
hocam oyunu ben hem mobilde başladım ilk çıktığından beridir ama mobil hiç böyle bir hata almadım pcde ilk defa yükledim ve böyle bir hata aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam cephane kalitesinde sıkıntı var sanırım :d
hocam 3. seviye istiyor bende 3. seviye cephane aldım 4. seviye de koysam yine kabul etmiyor

hocam oyunu ben hem mobilde başladım ilk çıktığından beridir ama mobil hiç böyle bir hata almadım pcde ilk defa yükledim ve böyle bir hata aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 3. seviye istiyor bende 3. seviye cephane aldım 4. seviye de koysam yine kabul etmiyor
1760959694745.webp

Delta Force Mobile'i denemiştim,bir mobil oyuna göre baya iyiydi.
Ama bilgisayarda Battlefield gibi oyunları oynamak daha mantıklı bence.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri