🔥İndirim Delta GPS-750FB Platinum PSU 2.940 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,463
Delta çöp, alınmaz diye boş konuşmadan önce:
A- seviyesi PSU ve fiyatında rakipsiz. Delta çok büyük bir üretici.

850W olanın birdaha bu fiyatta satılacağını sanmıyorum. Bunuda bitirin A- seviyesi PSU.

Hocam 850w modeli için platta olan bir eskisisini söylemişlerdi, neydi o? Bilen onu bilip alsın. Boyutları mı fazlaydı kablo işinde mi bir sıkıntı vardı tam hatırlayamadım.

Hocam 850w modeli için platta olan bir eskisisini söylemişlerdi, neydi o? Bilen onu bilip alsın. Boyutları mı fazlaydı kablo işinde mi bir sıkıntı vardı tam hatırlayamadım.
Boyutu büyük değil bu modelin. Yeni nesil bir PSU değil ama bu fiyatta yeni nesil PSU zaten yok. Birde modüler değil. A- seviyesi PSU bitmeden alın.

Sesi ağır yükte biraz fazla. Görünüm olarak da demode. Başka bir sorunu yok.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
boyutu büyük değil ama bu boyutta 14cm fan beklerdim

Modüler olsaydı alırdım güzel cihazmış.

Delta çöp, alınmaz diye boş konuşmadan önce:
A- seviyesi PSU ve fiyatında rakipsiz. Delta çok büyük bir üretici.

850W olanın birdaha bu fiyatta satılacağını sanmıyorum. Bunuda bitirin A- seviyesi PSU.

Dostlar 6900xt için yeter mi sizce bu

Geri