❌İndirim Bitti! Delta psular çok uygun fiyatta yeniden stokta

GPS-750FB kullanıcısıyım. Ürün genel olarak kaliteli gözüküyor. Özellikle kabloları kalın ve kaliteli.
mATX kasa kullandığım için kablolama esnasında çok zorlandım. Fazla kablo olduğu için sığmadı vs.
CS'de görüntü ayarları kısmına gelince CW sesi geliyor.

Harici bir problem yok açıkçası. Tabii zaman gösterir. :D

Delta psular çok uygun fiyatta yine stokta 850 ve 750 watt olanı A tier, 550 watt olanı C tier , Bu fiyatlara dandik psular satılıyor. Eğer ihtiyacınız varsa bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederim. Yeni n11 hesabı açarsanız 200 tl kupon da veriyor o şekilde daha uyguna getirebilirsiniz.
Bu firma bir ara aynı yıl bozulma garantili ucuz laptop üretmiyor muydu? Bunların PSU su niye bu kadar konuşuluyor ki dandik klasik bir üründür bu kalitede PSU ların fiyatları daha ucuz bile oluyor zaten. Bir bilgi falan mı var kaliteli olduğuna dair? En az 5 sene kullandım hala sorunsuz diyen varsa düşünülür yoksa bulaşmayın.

Bunlar orijinaldir değil mi alanlar doğrulama yapma imkanı varmı acaba
Bende 750FB modeli var. Doğrudan orijinalliğini kontrol edemiyorum tabii ki fakat ürün kablo kalitesiyle vs. son derece kaliteli duruyor. Kontrol etmenin bir yöntemi var mıdır sanmıyorum ama ürün orijinal değilse bu sıralar alanların testlerinde ortaya çıkar diye düşünüyorum. O durumda da infial yaratır zaten. :D

Bu firma bir ara aynı yıl bozulma garantili ucuz laptop üretmiyor muydu? Bunların PSU su niye bu kadar konuşuluyor ki dandik klasik bir üründür bu kalitede PSU ların fiyatları daha ucuz bile oluyor zaten. Bir bilgi falan mı var kaliteli olduğuna dair? En az 5 sene kullandım hala sorunsuz diyen varsa düşünülür yoksa bulaşmayın.
Bir kullanıcı söyle bir inceleme yapmış onu inceleyin istiyorsanız:

bir bitmediniz la markayı bilmiyorsun boş boş konuşuyorsun Distribütör oldular sadece Delta Asus Msi Casper Monster Acer Hp bu gibi markalara adaptör ve power üretir özellikle Asus ve Hp'nin hazır ofis kasalarında hep delta psu kullanılır veya fsp

RTX 3090+Ryzen 5 7500f sistemde kullanmayı düşünüyorum rahatlıkla besler mi? 7500F 65W güç tüketiyor overclock falan da yapmayacağım

bir bitmediniz la markayı bilmiyorsun boş boş konuşuyorsun Distribütör oldular sadece Delta Asus Msi Casper Monster Acer Hp bu gibi markalara adaptör ve power üretir özellikle Asus ve Hp'nin hazır ofis kasalarında hep delta psu kullanılır veya fsp
Üretsin bu linkteki modellerin kaliteli olduğunu mu kanıtlıyor? Yıllardır kullanıyorum memnunum diyen varsa veya neden kaliteli olduğunu net olarak açıklayabilecek bir durum varsa tamam ama buna göre PSU almak çok saçma olur.

Üretsin bu linkteki modellerin kaliteli olduğunu mu kanıtlıyor? Yıllardır kullanıyorum memnunum diyen varsa veya neden kaliteli olduğunu net olarak açıklayabilecek bir durum varsa tamam ama buna göre PSU almak çok saçma olur.
ok sana laf anlatılmaz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen alma powerboost al sen

750W fiyatı baya uygun duruyor. Kablolamalar yeterli midir? 3x8 pin li RX 6800XTekran kartım, R5 5600 var.
850w Gold Tam modüler nasıldır? Platinium olanla farkı nedir nerden bulabilirim?

Son düzenleme:
PCle5 desteği var mı bunlarda

valla geçen 550 watt olanı 1790 tl ye millete 2 tane aldırdık bana uygun gelmez bu fiyatlar artık
O imkansız istisnai bir fiyattı hocam, dandik koko moko tarzı markalar 1300 liradan başlıyor. Hiç birinin gerçek sertifikası yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,342
Üyeler
185,713
Son üye
skriqy
Geri