- Konu Sahibi Konu Sahibi
TeşekkürlerKeşkee.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun
TeşekkürlerKeşkee.
Hayırlı olsun
Hocam geçmiş olsun hem sizin adınıza üzüldüm hem güldümAĞLİCAM BU PARAYA BUGÜN NORMAL DELTA ALDIM BEN
ya neden gece 3 de oluyor bu kim uyanık ki 3’de yaniiiiii OFF
Ya Gece 3 de neden uyanık olayım ki ben bilsem uyumazdım da yani çok saçma yaaaa keşke bana da alsaydınız 1 tane 1500 olarak geri öderdim sizeHocam geçmiş olsun hem sizin adınıza üzüldüm hem güldüm
Valla para olsaydı al sat için alırdım 1 tane daha ama 1 taneye anca yetti paramYa Gece 3 de neden uyanık olayım ki ben bilsem uyumazdım da yani çok saçma yaaaa keşke bana da alsaydınız 1 tane 1500 olarak geri öderdim size
Benim haberim olsa ben bunu da alırdım öbürünü de iade ederdim kartın limiti de var yani işte ama saçma sapan bi saatte olmuş. Hangi sitedeydiValla para olsaydı al sat için alırdım 1 tane daha ama 1 taneye anca yetti param
www.depopark.comBenim haberim olsa ben bunu da alırdım öbürünü de iade ederdim kartın limiti de var yani işte ama saçma sapan bi saatte olmuş. Hangi sitedeydi
Biliyorum bu siteyi ya güvenilir ve güzel site. Neyse yapcak bişey yok artık. Normal Delta’yı hala iade etmeyi düşünüyorum 2100 liraya itopya’dan Delta S almak için
Sağlık olsun yapacak bir şey yok.Bu dac konusunda bilginiz var mı? Kafama takılan birkaç konu var.Biliyorum bu siteyi ya güvenilir ve güzel site. Neyse yapcak bişey yok artık. Normal Delta’yı hala iade etmeyi düşünüyorum 2100 liraya itopya’dan Delta S almak için
Valla kısmet hocam hayırlı olsunKargolanmış yarın geliyor
Uçuyor mu bariBen satın aldım site hakkında bir şikayet duymadım. Kaçırmayın çok iyi fiyat.ASUS ROG STRIX DELTA S RGB LED AYDINLATMA GAMING MİKROFONLU KULAKLIK Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
ASUS ROG STRIX DELTA S RGB LED AYDINLATMA GAMING MİKROFONLU KULAKLIK arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com