denemek için mining yapmak

1-ben mining falan yapmadığım için 1 tane rig alsam anakart psu vs alıp bunu bilen birisine kurdursam olurmu kanıtladıktan sonra ekran kartı ekleyeceğim
hocam alçağınız psu ve anakart çok önemli ankartın desteklediği gpu sayıları var gıgabaytın 16kart destekelyen bir modeli var ama başlangıc olarak 8 yada 6 kart desteleyen anakartlara yonelmenızı tavsıye ederim

Zarar etme şansın yok ama az kazanırsın.
Kart bozulursa garanti zarar onun dışında kesin kar
tmm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam alçağınız psu ve anakart çok önemli ankartın desteklediği gpu sayıları var gıgabaytın 16kart destekelyen bir modeli var ama başlangıc olarak 8 yada 6 kart desteleyen anakartlara yonelmenızı tavsıye ederim
6 alırım herhalde ben bunu çok bilmeyen birisi olarak yapabilirmiyim bütün parçalarını alıp bilen birisine yaptırsam evde öylece çalışsa olurmu

tmm

6 alırım herhalde ben bunu çok bilmeyen birisi olarak yapabilirmiyim bütün parçalarını alıp bilen birisine yaptırsam evde öylece çalışsa olurmu
1 tane ekran kartını ve parçalarını ne kadara mall ederim

Ethereum havuzlarına katılarak o kart ile kar sağlayabileceğinizi düşünüyorum.
ethereum havuzu tam olarak nedir az bi bilgim var da o konuda

Zarar etme şansın yok ama az kazanırsın.
Kart bozulursa garanti zarar onun dışında kesin kar
hocam az kazanma diye bir şey yok suan eth çok karlı 120 mh kazan bir sistem kurarsanız ayda 1000 lira yattıgınız yerden gelir ev alıp kiraya vermek gibi düşük yatırıım aynı gelir sadace

hocam az kazanma diye bir şey yok suan eth çok karlı 120 mh kazan bir sistem kurarsanız ayda 1000 lira yattıgınız yerden gelir ev alıp kiraya vermek gibi düşük yatırıım aynı gelir sadace
30 mh ile gunde bir tavuk dürüm kazanmak oluyorsa evet kazanır.

tmm

1 tane ekran kartını ve parçalarını ne kadara mall ederim

ethereum havuzu tam olarak nedir az bi bilgim var da o konuda
Bir havuz düşünün bir çok kullanıcı ile beraber mining yapıyorsunuz. Kazdığınız kadar size veriyorlar. Yeni başlayanlar için bireyselden daha karlı.

Yalnız 70 mh ile aylık 1000 lira kar yapılıyor.

Bir havuz düşünün bir çok kullanıcı ile beraber mining yapıyorsunuz. Kazdığınız kadar size veriyorlar. Yeni başlayanlar için bireyselden daha karlı.

Yalnız 70 mh ile aylık 1000 lira kar yapılıyor.
teşekkürler

Yalnız 70

ile aylık 1000 lira k

ar yapılıyor.

6 tane rx 580 8 gb alsam daha sonra ne kadar elde ederim elektrik parasını vs çıkartınca net kazanç ne olur bide ben bunu evde yapabilirmiyim sadece evde kendi kendine çalışaacak 6 ayda birde termal macununu değiştiririm

teşekkürler

6 tane rx 580 8 gb alsam daha sonra ne kadar elde ederim elektrik parasını vs çıkartınca net kazanç ne olur bide ben bunu evde yapabilirmiyim sadece evde kendi kendine çalışaacak 6 ayda birde termal macununu değiştiririm
Tam olarak net bir şey söyleyemem sana çünkü ethereumun zorluğu ve fiyatı çok değişiyor. Bunu hesaplaman için bir sürü internet sitesi mevcut. Kaba taslak bir hesap yapabilirsin orlara bakarak.

Tam olarak net bir şey söyleyemem sana çünkü ethereumun zorluğu ve fiyatı çok değişiyor. Bunu hesaplaman için bir sürü internet sitesi mevcut. Kaba taslak bir hesap yapabilirsin orlara bakarak.
hepsini 5 bin tl tutarmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,084
Üyeler
190,854
Son üye
Holiganelka
Geri