DENİZ SERVAN NARİN HAYATINI KAYBETTİ😥😓😭

Hız yaparken ölmedi ama sen biln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hız yaparken ölmüyor ki
Kim bilir neyle ilgileniyordu, navigasyona mı bakıyordu veya sağında solunda bir şey mi vardı. Belki de sadece kafası dağınıktı bilinmez ama trafik dikkatsizliği affetmez.

Kim bilir neyle ilgileniyordu, navigasyona mı bakıyordu veya sağında solunda bir şey mi vardı. Belki de sadece kafası dağınıktı bilinmez ama trafik dikkatsizliği affetmez.
evet bende anlamadım arkadaşı kaçıyor tırdan o fren de yapmıyor galiba dümdüz girmiş ecel çağırmış (izlediğim video başka telefon ekranından çekilmeydi detaylar belli olmuyordu)

araba falan olsa yine kurtulabilirdi belki tıra vurunca kafa direkt tıra çarpıyor

Hız yaparken ölmedi ama sen biln

hız yaparken ölmüyor ki
Ne sebeple olduğu önemli değil yaşamını motor üstünde yitiriyor. Yani motor zaten kaportasız bir araç ekstra önlemler almak dikkat etmek gerekir. Hız yaparken vefat etmeyip normal seyir halinde vefat etmesi trajik. Ama adam zaten hızdan tehlikeli surusten çekinmeyen biri orada kurtulsa elbet başka bir gün motor yüzünden olacak olan olacaktı. Videoda benim gördüğüm Hız yapmıyordu Ama takip mesafesini korumuyordu ve dikkatsizdi belki bir rahatsızlık yaşamış olabilir anlık olarak refleksleri durmuş olabilir bilemeyiz.

Ne sebeple olduğu önemli değil yaşamını motor üstünde yitiriyor. Yani motor zaten kaportasız bir araç ekstra önlemler almak dikkat etmek gerekir. Hız yaparken vefat etmeyip normal seyir halinde vefat etmesi trajik. Ama adam zaten hızdan tehlikeli surusten çekinmeyen biri orada kurtulsa elbet başka bir gün motor yüzünden olacak olan olacaktı. Videoda benim gördüğüm Hız yapmıyordu Ama takip mesafesini korumuyordu ve dikkatsizdi belki bir rahatsızlık yaşamış olabilir anlık olarak refleksleri durmuş olabilir bilemeyiz.
tabi orası öyle motor başlıca tehlike yarın 200 250 ile giderken birisi direksiyonu kırar yine vefat edebilirdi Allah rahmet eylesin ne diyelim inanmak istemiyor insan

Bu işin en profesyonellerinden altın elbiseli adam bile vefat etti. Dikkatli sürmek gerek hız iyi değil kendine üzülmüyorsan arkandakilere üzül. Yazık olmuş Allah rahmet eylesin yine çok süratli çarpmış diyorlar
sürat yok hacı normal vurmuş

Aynen öyle videosu var hatta hakkını vermeyen etek giysin mi ne diyordu. Onun editini yapmışlardı. X'e veya YouTube'a falan Deniz Servan Edit yazarsan bulursun.
Yani motoru sadece bir yere gitmek için kullananlar, hız yapmayanlar erkek değil. Benim anladığım bu

tabi orası öyle motor başlıca tehlike yarın 200 250 ile giderken birisi direksiyonu kırar yine vefat edebilirdi Allah rahmet eylesin ne diyelim inanmak istemiyor insan

sürat yok hacı normal vurmuş
Dikkatsizlik işte o anki. Ama çok hızlı kullanıyordu allah rahmet eylesin hızlı çarpsa parçalarını toplarlardı

Bir kaç arkadaşımız benim yorumuma sinirli emojisi atmış. Şunu açıklığa kavuşturmak isterim; hız yaparak ölmemesi, gereksiz hız yaptığı ve toplumu tehlikeye attığı anlamına gelmiyor. Tanımam arkadaşı, bir kaç videosunu izledim. Artçı olarak Azrail ile dolaşıyor resmen. Ya böyle kendi kendine gidecekti, ya da giderken başkasını da alacaktı. Kendi kendine gitmesine sevindim demek istedim. Ayrıca hız yapmayan etek giysin falan filan böyle boş boş işlerle uğraşırsan bir anda kefen giyersin.

Kimsenin can vermesini istemeyiz. Bir anlık dikkatsizlik sürat dahi yapmasan bile nelere yol açıyor görmüş olduk. Motosiklet sadece bir ulaşım aracından ziyade bir tutkudur, bir zevktir. Kendisini Mersin Erdemli'deki Soulmate'te görmüştüm. Çok babacan tavırları vardı. Egosuz böyle üstten bakışlardan uzak bir yaklaşımla ayak üstü sohbet etmiştik. Ailesine sabır diliyorum. Herkese güvenli sürüşler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri