Neler Yeni

Deprem sırasında pc aciksa bir sey olurmu

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
M.Rüzgar Özen
cana geleceğine mala gelsin :)

Millet afetklerde canını hatta canlarını düşünürken sen oyun oynadığın pc yi mi kurtarma derdindesin :D
Konunun onunla alakası yok tabi ki can önemli ancak ülkemizde 0dan birşeyi kurup almak zor olduğundan insanlar malada değer veriyor ne yazıkki

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
ibrahim ugur
kutahyada 4.3 deprem oldu ardindan bir tane daha oldu neyse konum su duyduguma gore deprem sirasinda buzdolabı, çamaşır makinesi filan bozukuyormus nadir de olsa elektrikten kaynakli peki pclere bir sey olurmu (deprem sirasinda hemen kapattim)
Allah korusun fiziksel bi hasar olmadığı sürece tek sıkıntı elektrik onun içinde özel priz yada ups falan düşünebilirsin

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Görkem
bu konuda bu arkadaş biraz daha bilgili bir arkadaş ona sorabilirsin
yalnız biraz heyecanlı anlatır olayları heyecana kapılma
1745257517828.png

KlausM

80+ Silver
guc kaynağı thermaltake 80+plus gold hocam
chatgpt ye psu modelini attım, guç kaynağının bu özellikleri varmış yani endişe etmene gerek yok
OVPAşırı voltaj koruması✅ Evet
UVPDüşük voltaj koruması✅ Evet
OCPAşırı akım koruması✅ Evet
OPPAşırı güç çekimi koruması✅ Evet
SCPKısa devre koruması✅ Evet
OTPAşırı sıcaklık koruması🔁 Bazen

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
samet
kutahyada 4.3 deprem oldu ardindan bir tane daha oldu neyse konum su duyduguma gore deprem sirasinda buzdolabı, çamaşır makinesi filan bozukuyormus nadir de olsa elektrikten kaynakli peki pclere bir sey olurmu (deprem sirasinda hemen kapattim)
geçmiş olsun

fuurqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
arada hafif sallaniyor bu aralar burasi hocam 1 lik depremde birsey olmaz diye dusundum ama bu defa iyi sallandı
Dostum yinede sen psudan kabloyu sök ben yandıktan sonra o şekilde kullandım emin ol paranda garantide olur masraf açmaz zaten 1 haftadan sonra otomatik alışıyorsun ya kasadan sök ya prizden sök

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,086,298
Üyeler
172,650
Son üye
merciahmet