Depremden Dolayı Kuş Korktu

ESCAaA

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar merhaba.Dün bildiğiniz gibi İstanbul’da deprem oldu.Deprem olurken kuşum bir anda korkup kafesin içinde kanat çırpmaya başladı ve kanadındaki bir çok tüy döküldü.Bugün ise uçamadan yere düşüyor.Acaba tüylerden dolayı mıdır yoksa korktuğu için olabilir mi?

tüylerden tüy olmadan havalanamaz geçmiş olsun bu arada iyisindir umarım

tüylerden tüy olmadan havalanamaz geçmiş olsun bu arada iyisindir umarım
teşekkür ederim biz iyiyiz ama tam olarak öyle değil çoğunluk olarak tüy var hatta eti bile gözükmüyor ama kanat çırpıp yere düşüyor.

Arkadaşlar merhaba.Dün bildiğiniz gibi İstanbul’da deprem oldu.Deprem olurken kuşum bir anda korkup kafesin içinde kanat çırpmaya başladı ve kanadındaki bir çok tüy döküldü.Bugün ise uçamadan yere düşüyor.Acaba tüylerden dolayı mıdır yoksa korktuğu için olabilir mi?
Tüylerden dolayıdır büyük ihtimalle geçmiş olsun 😔😔

teşekkür ederim biz iyiyiz ama tam olarak öyle değil çoğunluk olarak tüy var hatta eti bile gözükmüyor ama kanat çırpıp yere düşüyor.
kanadın alt kısımlarındaki uzun tüyler önemli ucması için onlarda eskik vardır

Şok geçirmiş olabilir benim kuşum da ufak sarsıntı da baya korktu ama tüy dokmedi ucarken sağa sola flaan çarptı kanadi ve kuyrk tüyleri döküldü ise uçarken zorlanır geçmiş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim peki kuşa bir etkisi olur mu?Veya Allah Korusun ölüm gibi?
Psikolojik olabilir öleceğini düşünmüyorum bir müddet fazla gurlutunden uzak kalması lazım hatta evde serbest bırak dolansin kafasını dağıtsin benim kuşlarımi ilk defa aldığımda daha çok küçüklerdi ilk defa uctuklarinda af edersin kusmustu ağzından yem dökülmüştü :)

Geri