ZaneYugi
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 609
- İsim
- Uğur Ak
- İlgilendiği Kategoriler
- Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Beşiktaş'ta stoper yok, (Necip vs oynuyor) Kaleci yok, Nkodou yok sakat, Ghezzal sakat uzun zamandır, yeni gelen kanat bileği kırılmıştı öyle maça çıkacak oynarsa, Josef İstanbulspor maçında çok kötüydü Ankaragücü maçında yaşanan olayların etkisi olduğunu düşünüyorum. 4, 5 oyuncu ile derbi kazanılamaz. Gedson'un formu da iyi değil saçma top kayıpları ve gereksiz yerlerde faul yapıyor.
BJK'liyim ama net favori Fener. Sırf kaleciye sinirimden bir daha o kaleci değişene kadar BJK maçı izlemeyeceğim dedim (Ersin'i kalede görmeye katlanamıyorum Muslera bizde olsaydı lider şu an net bizdik kaleye her gelen şut gol olur mu). O kadar leş ki geleni içeri alıyor. Tüm maç izlediğimiz çöp oluyor bir anda. Herkese iyi seyirler.
BJK'liyim ama net favori Fener. Sırf kaleciye sinirimden bir daha o kaleci değişene kadar BJK maçı izlemeyeceğim dedim (Ersin'i kalede görmeye katlanamıyorum Muslera bizde olsaydı lider şu an net bizdik kaleye her gelen şut gol olur mu). O kadar leş ki geleni içeri alıyor. Tüm maç izlediğimiz çöp oluyor bir anda. Herkese iyi seyirler.