Neler Yeni

Fb vs Dynamo Kiev Maçını kim alır?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
jesus, o yüzden ilk yarı oynatıp sonra çıkartıyor
İrfan Can demek ki beğenmiyor adamın sistemini. Sevmiyor. Bu sene bu takımın başında İsmail olsaydı İrfan Can %100'ünü verirdi üstüne Fenere bonservis kazandırıp giderdi seneye. İrfan can gibi adamların sevdiği hocaya göre oynadığını, işine gelen sisteme ayak uydurduğu çok belli oluyor.

Merak etme böyle keyfine göre oynayanı Jesus postalar. 2.haftaya kalmadan İrfan can formayı Arda veya Lincoln'e kaptırır.

Zaten Jesustan da umudum yok. 3m ye çükünde hasar olan eskisi gibi oynayamayanı alıyor. Ben 2.babam olan Vitoru özledim.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
İrfan Can demek ki beğenmiyor adamın sistemini. Sevmiyor. Bu sene bu takımın başında İsmail olsaydı İrfan Can %100'ünü verirdi üstüne Fenere bonservis kazandırıp giderdi seneye. İrfan can gibi adamların sevdiği hocaya göre oynadığını, işine gelen sisteme ayak uydurduğu çok belli oluyor.

Merak etme böyle keyfine göre oynayanı Jesus postalar. 2.haftaya kalmadan İrfan can formayı Arda veya Lincoln'e kaptırır.

Zaten Jesustan da umudum yok. 3m ye çükünde hasar olan eskisi gibi oynayamayanı alıyor. Ben 2.babam olan Vitoru özledim.
irfan can bitti artık. tek sıkıntı samatta'nın kötü kaderini valencia'da yaşamaya başladı .d

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
cinconun seneye avrupaya çıkamayınca gelen pişmanlık hissi..
Cincon dediğin takım senin takımından 3 kat fazla Avrupa maçına çıkmış. Takımının aldığı galibiyettende 5 kat fazla galibiyet almış.
Böyle boş yorumlar yapıp insanı Fenerbahçe'den uzaklaştırmayın. Maç başlamadan önce "Gönlümüz Fenerbahçe'den yana" yazmışım, senin dediğin oldu mu şimdi?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
ooffffff of :peeposad::peeposad::peeposad::peeposad::peeposad::peeposad::peeposad:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yalanlama geldi mi? Gelmedi. E o zaman konuşmaya gerek yok 11 milyona kazığı aldınız kabul edin.
Yalanlamaya gerek var mı? Kap kağıdını mı bulup atayım 7M yazısını. Ayrıca helal hoş olsun. 10M yi 2 tane romanya ligindeki tenekeye vereceğime 11m ye irfan can alırım keyfi gelince 2 şov yapar.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Yalanlamaya gerek var mı? Kap kağıdını mı bulup atayım 7M yazısını. Ayrıca helal hoş olsun. 10M yi 2 tane romanya ligindeki tenekeye vereceğime 11m ye irfan can alırım keyfi gelince 2 şov yapar.
Cicaldau boş topçu. Geri pas, yan pastan başka bir şey yapmıyor. Ama Morutan öyle değil. Şans verilse Kerem'den daha iyi oynayacağını düşünüyorum. Hiçbir zaman istikrarlı oynatılmadı.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Evet var. Madem 7m € olduğunu söylüyorsun kapta ama neden Azir Yıldırım'ı yalanlamıyorsun? Çünkü söyledikleri doğru. Ayrıca Morutan 23 yaşında hala genç, kendini geliştip çok iyi paralar kazanabiliriz çünkü potansiyeli var.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
İntikam Alaçağız Dedik 2 - 1 Yenılmışız

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Cincon dediğin takım senin takımından 3 kat fazla Avrupa maçına çıkmış. Takımının aldığı galibiyettende 5 kat fazla galibiyet almış.
Böyle boş yorumlar yapıp insanı Fenerbahçe'den uzaklaştırmayın. Maç başlamadan önce "Gönlümüz Fenerbahçe'den yana" yazmışım, senin dediğin oldu mu şimdi?
hocam anlatmak istediğim şey. eğer fenerbahçe bu turu geçemezse zaten düşük olan ülke puanı daha çok düşüyor ve şampiyonlar ligine giden takım sayısı ikiyken bire düşüyor ve o da 3 elemeden geçiyor. böyle maçlarda birlik içinde olmamız gerekiyor. kiev umarım ezer şeklinde yorumlar gelince üzüldüm açıkçası.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,105
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
hocam anlatmak istediğim şey. eğer fenerbahçe bu turu geçemezse zaten düşük olan ülke puanı daha çok düşüyor ve şampiyonlar ligine giden takım sayısı ikiyken bire düşüyor ve o da 3 elemeden geçiyor. böyle maçlarda birlik içinde olmamız gerekiyor. kiev umarım ezer şeklinde yorumlar gelince üzüldüm açıkçası.
Kim atmış la o yorumu, ben konuda birlik gördüm daha çok. Nerden çıktı birden bire cincon falan.

Top Bottom