Realhas the Great
80+ Gold
Bir santrafor alırsak iş çözülür aslında
irfan can kahveciyi destekleyen taraftar kendine fenerbahçeliyim demesin. onlar yüzünden böyle oluyor. adamlar çete kurdular takımın içine.Bir santrafor alırsak iş çözülür aslında
Birkaç hafta sonra Avrupa Ligi ağır geldi deriz.ŞL ve FB mi?
Konuyla o kadar uzaklar ki bi boşluk attım uzaklaştı gitti.
Yok ya Avrupa ligine gitsinler, şöyle bi çeyrek final degil de gruplardan çıksınlar yeter, ülke puanını sırtlaya sırtlaya belimiz öldü, birazda onların katkısı olsun.Birkaç hafta sonra Avrupa Ligi ağır geldi deriz.
Olsun 11 milyonluk kazığı Galatasaray almasın diye almıştınız. Aynı şekilde Mert Hakan'da öyle.irfan can kahveciyi destekleyen taraftar kendine fenerbahçeliyim demesin. onlar yüzünden böyle oluyor. adamlar çete kurdular takımın içine.
Sil.cinconun seneye avrupaya çıkamayınca gelen pişmanlık hissi..
sizin fetö aşkınız yüzünden çıkamadım bu kadar sene.Sil.
Sil çünkü 14 yıl sonra ilk defa katılıp gruplara kalamadan elendiniz.
Kap:Olsun 11 milyonluk kazığı Galatasaray almasın diye almıştınız. Aynı şekilde Mert Hakan'da öyle.
jesus, o yüzden ilk yarı oynatıp sonra çıkartıyorKap:
7M+ Deniz Türüç + Tolga Ciğerci + Şampiyon olunması halinde 1M bonus
Baktığında 11M ediyor mu? 7M ediyor. Fener şampiyon olamaz o yüzden o 1M'yi at çöpe.
Mert Hakan ve İrfan Can gayet İsmail Kartal döneminde güzellerdi. Sahada savaşıyorlardı. Sahi o zaman niye Galatasaraylı taraftar olarak lafınız çıkamıyordu? Kötü oynayınca direkt laf atma peşindesiniz. İrfan Can Kahveci Türkiye Süper Liginde hangi takımda olursa olsun garanti bir şekilde 11 yazılacak yeteneği ve oyun okuması var.
Ben demiyorum efsane başkanınız Aziz Yıldırım söylüyorKap:
7M+ Deniz Türüç + Tolga Ciğerci + Şampiyon olunması halinde 1M bonus
Baktığında 11M ediyor mu? 7M ediyor. Fener şampiyon olamaz o yüzden o 1M'yi at çöpe.
Mert Hakan ve İrfan Can gayet İsmail Kartal döneminde güzellerdi. Sahada savaşıyorlardı. Sahi o zaman niye Galatasaraylı taraftar olarak lafınız çıkamıyordu? Kötü oynayınca direkt laf atma peşindesiniz. İrfan Can Kahveci Türkiye Süper Liginde hangi takımda olursa olsun garanti bir şekilde 11 yazılacak yeteneği ve oyun okuması var.
Pekisizin fetö aşkınız yüzünden çıkamadım bu kadar sene.
Bunun amacının Ali koçu ezmek olduğunu bilmiyorsun galiba.Ben demiyorum efsane başkanınız Aziz Yıldırım söylüyor
Ah beKim alır sizce bence 2-1 fb