Neler Yeni

Fb vs Dynamo Kiev Maçını kim alır?

Sir Cem T-oker

80+ Gold
hocam anlatmak istediğim şey. eğer fenerbahçe bu turu geçemezse zaten düşük olan ülke puanı daha çok düşüyor ve şampiyonlar ligine giden takım sayısı ikiyken bire düşüyor ve o da 3 elemeden geçiyor. böyle maçlarda birlik içinde olmamız gerekiyor. kiev umarım ezer şeklinde yorumlar gelince üzüldüm açıkçası.
+ olarak uzun süredir gidemediğimiz için çok büyük umutlarımız vardı ,yenilince delirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kim atmış la o yorumu, ben konuda birlik gördüm daha çok. Nerden çıktı birden bire cincon falan.
hep liberal besimin suçu. maçın siniri vardı üstümde. o da öyle yazınca daha çok delirdim.

yanlış anladıysanız kusura bakmayın. umarım hamsi sever trabzon bir şeyler başarır.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
+ olarak uzun süredir gidemediğimiz için çok büyük umutlarımız vardı ,yenilince delirdim.
Sağlık olsun, Avrupa tam da Türk takımlarına göre, Avrupa'ya girersiniz büyük ihtimal.
hep liberal besimin suçu. maçın siniri vardı üstümde. o da öyle yazınca daha çok delirdim.
Anlamadım, tanımıyorum.

yanlış anladıysanız kusura bakmayın. umarım hamsi sever trabzon bir şeyler başarır.
Ula GS'den özür diledin iki saniye gecmedi TS'ye laf attın owzkwmkswkjd. Neyse bu da iyi.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Sağlık olsun, Avrupa tam da Türk takımlarına göre, Avrupa'ya girersiniz büyük ihtimal.

Anlamadım, tanımıyorum.

Ula GS'den özür diledin iki saniye gecmedi TS'ye laf attın owzkwmkswkjd. Neyse bu da iyi.
laf etmedeim ki adamlar hamsi seviyorlar. laf atacak olsaydım hamsiler yazardım .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,063,538
Üyeler
168,954
Son üye
talhaaa06