Fb vs Dynamo Kiev Maçını kim alır?

hocam anlatmak istediğim şey. eğer fenerbahçe bu turu geçemezse zaten düşük olan ülke puanı daha çok düşüyor ve şampiyonlar ligine giden takım sayısı ikiyken bire düşüyor ve o da 3 elemeden geçiyor. böyle maçlarda birlik içinde olmamız gerekiyor. kiev umarım ezer şeklinde yorumlar gelince üzüldüm açıkçası.
+ olarak uzun süredir gidemediğimiz için çok büyük umutlarımız vardı ,yenilince delirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kim atmış la o yorumu, ben konuda birlik gördüm daha çok. Nerden çıktı birden bire cincon falan.
hep liberal besimin suçu. maçın siniri vardı üstümde. o da öyle yazınca daha çok delirdim.

yanlış anladıysanız kusura bakmayın. umarım hamsi sever trabzon bir şeyler başarır.

+ olarak uzun süredir gidemediğimiz için çok büyük umutlarımız vardı ,yenilince delirdim.
Sağlık olsun, Avrupa tam da Türk takımlarına göre, Avrupa'ya girersiniz büyük ihtimal.
hep liberal besimin suçu. maçın siniri vardı üstümde. o da öyle yazınca daha çok delirdim.
Anlamadım, tanımıyorum.

yanlış anladıysanız kusura bakmayın. umarım hamsi sever trabzon bir şeyler başarır.
Ula GS'den özür diledin iki saniye gecmedi TS'ye laf attın owzkwmkswkjd. Neyse bu da iyi.

Sağlık olsun, Avrupa tam da Türk takımlarına göre, Avrupa'ya girersiniz büyük ihtimal.

Anlamadım, tanımıyorum.

Ula GS'den özür diledin iki saniye gecmedi TS'ye laf attın owzkwmkswkjd. Neyse bu da iyi.
laf etmedeim ki adamlar hamsi seviyorlar. laf atacak olsaydım hamsiler yazardım .d

Geri