Fb vs Dynamo Kiev Maçını kim alır?

Kiev gibi

İsmailin ilk pozisyonu temizdi. Aynısını karşısı yapıyor kart yok biz yapıyoruz kart var. Bu hakem iç saha takımına acımayan bir hakemdi. Maçı rezaletçe yönetti ve ortaya çirkin söylemler çıktı.
Kimse gelip de putin dedi demesin. Orda sizin takımınız olsa aynı muameleyi görse aynı tepkiyi verecek çünkü Türk halkı haksızlığa karşı dayanamayan bir çirkef yapısı var. Bundan sonra maç kazanılsa da kaybedilse de men edilinir yüksek ihtimal ama ben men edileceğini sanmıyorum çünkü kievi o kadar yardımcı oldular.

google da 2 1 diyor ama ilk gol yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Lincoln bruma Serdar valenciadan forvetlik bekliyorsak daha çok ölüm kalım maçında ölen biz oluruz.
şampiyon takımın şampiyon yapıcı bi forveti olur bak corneliusa bak abubakara bak önceki forvetlere.
hala anlayamadılar bu adamlardan bir cacık olmaz hepsi güçlerini birleştirse bile adam akıllı forvet olmaz hepsine boşa para veriyoruz bu gecede umutları yeşerten yine defans oldu.
neyse pek sanmıyorumda bu geceden bir ders alırlar belki.

Gitti maç gitti

Hazırlık maçlarından, transferlerden, kadro tercihlerinden ve ilk Kiev maçından bu sezonun da öncekilere benzeyeceğini düşünüyorum.
Fenerbahçe Esporte Clube bu sezon da şampiyon olamayacak maalesef.

EŞŞEK hakem düzgün yönetseydi alabilirdik

Geri