Neler Yeni

Derbiyi kim alır FB Mİ?💙💛 BJK Mİ?🤍🖤

Sizce?

• Bjk🤍🖤

Oylar: 45 31.7%
  • FB💛💙

Oylar: 71 50.0%
  • Berabere

Oylar: 26 18.3%

• Oy kullanan toplam üye
    142
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Fahri
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aynen kardeşim çok zevkli FB-GS maçları. Bi şu maçlara bak bir de FB - BJK maçlarına bak.
İkisi de acayip derecede taraftar baskısı olan takımlar olduğu için hakemler mecburen ilk yarı birine ikinci yarı birine göz yumuyor.

Bu kadar senede ilk defa bir maçta handikap olmuş. İnanılmaz cidden.
Zevkli maç istiyorsan git karagümrükspor maçı izle

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
%65-70 fener

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Zaten derbiler son senelerde zevk vermiyor. İki takım da yatıyor. Ama bjk fb maçlarını ben derbi olarak görmüyorum. Yalan söylemeyeyim, zevkli maçlar. Akşamki maçı da izleyeceğim. Önemli maç denir ama derbi değil.
Ben derbi demedim. Birisi yukarıda zevk vermiyor dedi ona istinaden dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis kalemizde muslera olması bizim suçumuz değil
Gol de atamıyonuz. 😭

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Seyhan Gazi
İkisi de beşiktaşla yarışacak takımlar değil doğru dicem de beynim derbinin bir şehirin iki takımının birbiriyle karşılaşmasına verilen isim olduğunu biliyor
Aynı şehir takımlarının oynadığı maçlar derbi olarak adlandırılır dolayısıyla Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan maçlar derbidir ancak bence arkadaşların söylemeye çalıştığı ve benimde katıldığım bir konu var "Türkiye'nin en büyük maçı Fenerbahçe-Galatasaray maçlarıdır." Her zaman daha fazla reyting alır, daha fazla konuşulur, daha fazla gerginlik ve daha yüksek tansiyonlu geçen maçlar olur. Bir Fenerbahçeli veya Galatasaraylıya sorun tuttuğunuz takım olmasa hangisini tutarsınız %95'i Beşiktaş cevabını verecektir. Tarih olarak baktığınız zaman Fenerbahçe derbilerde totalde rakiplerine hep üstünlük kurmuştur. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük takımıdır dersem bunu bir şeye dayandırabilirim aynı şekilde bir Galatasaraylı bunu savunursa yine bir şeye dayandırabilir ama Beşiktaşlı bir kişinin diyeceği tek şey biz 1903'te kurulduk olacaktır. Çok saçma bir neden çünkü Man City Liverpool'dan önce kurulmuş ve şuanda en verimli yıllarını geçiriyor bu mantıkla Liverpool'dan daha büyük bir kulüp olması gerekiyor ama Liverpool hem mazisi hem de kazandığı başarılar ile City'den daha büyük bir kulüptür. Uzun lafın kısası Beşiktaş hep rakiplerinin gölgesinde kalmıştır ve çok büyük ihtimalle de kalmaya devam edecek.

Besim Tibuk

80+ Gold
Bu arada Jesus dedem atıcak Valorant İsmail kaçıcak gibime geldi.

Top Bottom