Ahmet Öztürk
80+ Bronze
Ben ne basında, ne de insanlar arasında bu maçlara derbi dendiğini duymadım.Evet onlarda derbi.
Ben ne basında, ne de insanlar arasında bu maçlara derbi dendiğini duymadım.Evet onlarda derbi.
Zevkli maç istiyorsan git karagümrükspor maçı izleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aynen kardeşim çok zevkli FB-GS maçları. Bi şu maçlara bak bir de FB - BJK maçlarına bak.
İkisi de acayip derecede taraftar baskısı olan takımlar olduğu için hakemler mecburen ilk yarı birine ikinci yarı birine göz yumuyor.
Bu kadar senede ilk defa bir maçta handikap olmuş. İnanılmaz cidden.
Sen koskoca futbol terminolojisinin kulağı mısın?Ben ne basında, ne de insanlar arasında bu maçlara derbi dendiğini duymadım.
Ben derbi demedim. Birisi yukarıda zevk vermiyor dedi ona istinaden dedim.Zaten derbiler son senelerde zevk vermiyor. İki takım da yatıyor. Ama bjk fb maçlarını ben derbi olarak görmüyorum. Yalan söylemeyeyim, zevkli maçlar. Akşamki maçı da izleyeceğim. Önemli maç denir ama derbi değil.
Gol de atamıyonuz.Reis kalemizde muslera olması bizim suçumuz değil
Atıyoruz diyen de yokBen derbi demedim. Birisi yukarıda zevk vermiyor dedi ona istinaden dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gol de atamıyonuz.![]()
Aynı şehir takımlarının oynadığı maçlar derbi olarak adlandırılır dolayısıyla Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan maçlar derbidir ancak bence arkadaşların söylemeye çalıştığı ve benimde katıldığım bir konu var "Türkiye'nin en büyük maçı Fenerbahçe-Galatasaray maçlarıdır." Her zaman daha fazla reyting alır, daha fazla konuşulur, daha fazla gerginlik ve daha yüksek tansiyonlu geçen maçlar olur. Bir Fenerbahçeli veya Galatasaraylıya sorun tuttuğunuz takım olmasa hangisini tutarsınız %95'i Beşiktaş cevabını verecektir. Tarih olarak baktığınız zaman Fenerbahçe derbilerde totalde rakiplerine hep üstünlük kurmuştur. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük takımıdır dersem bunu bir şeye dayandırabilirim aynı şekilde bir Galatasaraylı bunu savunursa yine bir şeye dayandırabilir ama Beşiktaşlı bir kişinin diyeceği tek şey biz 1903'te kurulduk olacaktır. Çok saçma bir neden çünkü Man City Liverpool'dan önce kurulmuş ve şuanda en verimli yıllarını geçiriyor bu mantıkla Liverpool'dan daha büyük bir kulüp olması gerekiyor ama Liverpool hem mazisi hem de kazandığı başarılar ile City'den daha büyük bir kulüptür. Uzun lafın kısası Beşiktaş hep rakiplerinin gölgesinde kalmıştır ve çok büyük ihtimalle de kalmaya devam edecek.İkisi de beşiktaşla yarışacak takımlar değil doğru dicem de beynim derbinin bir şehirin iki takımının birbiriyle karşılaşmasına verilen isim olduğunu biliyor
Boş boş konuyu uzatıyorsun. Bana göre bu maç derbi değil. Daha fazla da cevap vermekle uğraşmam, anlayacağın yok.Sen koskoca futbol terminolojisinin kulağı mısın?
Hiç merak etme, derbi sayılıcak kadar büyük.
Kaybedeceğiz ya. Ben bu kadrodan ciddi şekilde korkuyorum.Bu arada Jesus dedem atıcak Valorant İsmail kaçıcak gibime geldi.
Jesus dedem çok sağlam adam ya. Galatasaraylıyım ama ben bile güveniyorum adamaKaybedeceğiz ya. Ben bu kadrodan ciddi şekilde korkuyorum.