DERMOSHARK M3 - PROGRAM MOUSEYİ GÖRMÜYOR

kapatıp açtımda uygulamanın eski versiyonunu yüklemiştim çözdüm teşekkür ederim dostum yardımların için

arada bir takılıyor gibime geldi wifi deyken ama umarım devam etmez 10 dakka deneme şansım oldu eve geçince tam bir deneyecegim
Aynı takılma sorunu wifi için bende de oluyor. 3060ti r5 5600x vardı. Açıkcası mouse beklenenden çok düşük benim için.

900 DPi testi

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

900 DPİ testi

Alıntıyı görüntüle
Akşam tekrar test ettim 3.5k gördüm sabah mousepadin hep kullandığım kısmında test etmiştim eskimiş sanırım değişme zamanı geldi. Bir sorum daha var hocam farenin altındaki receiver yuvasından 1000hz receiver çıkması gerekmiyor mu, yoksa orası neden var? Çünkü benim farenin receiver bölmesi boş. Sabah 4khz dongle ile kurdum hiç kontrol dahi etmedim altını şimdi fark ettim yoksa kutuda mı acaba?

Akşam tekrar test ettim 3.5k gördüm sabah mousepadin hep kullandığım kısmında test etmiştim eskimiş sanırım değişme zamanı geldi. Bir sorum daha var hocam farenin altındaki receiver yuvasından 1000hz receiver çıkması gerekmiyor mu, yoksa orası neden var? Çünkü benim farenin receiver bölmesi boş. Sabah 4khz dongle ile kurdum hiç kontrol dahi etmedim altını şimdi fark ettim yoksa kutuda mı acaba?

valla kutudan sadece 1x kablo 1x ifi kutusu cıktı başka bi şey yok bendede

Aynı takılma sorunu wifi için bende de oluyor. 3060ti r5 5600x vardı. Açıkcası mouse beklenenden çok düşük benim için.

arkadaşın dediği gibi kapanma süresini 30 dakkaya çekersen sorun çözülüyor 30 dakkaya çektim 1 saattir kullanıyorum herhangi bir takılma görmedim ekranda sorunsuz kullanıyorum şuan

valla kutudan sadece 1x kablo 1x ifi kutusu cıktı başka bi şey yok bendede

arkadaşın dediği gibi kapanma süresini 30 dakkaya çekersen sorun çözülüyor 30 dakkaya çektim 1 saattir kullanıyorum herhangi bir takılma görmedim ekranda sorunsuz kullanıyorum şuan
Anladım hocam o zaman altta o kısım gereksiz bir iş olmuş, herhalde 4k olmayan versiyon ile direkt aynı kasayı kullandılar ondan öyle oldu. Onu düzeltseler birkaç gr hafifleyebilirdi fare .d

Hocam ben 12100f & 2060 ile kullanıyorum yani sistemim sizinki kadar güçlü değil. Valo ve cs için test ettim, uzun test imkanım olmadı ama ikisinde de sorun yaşamadım. Sizin arka plan işlemleri kalabalık olabilir mi? Ayrıca arkadaşın önerdiği çözümü de deneyebilirsiniz ancak bende farenin uyku süresi 10dk yine de takılma yaşamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,458
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri