LuckySs
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Arkadaşalar 16 yaşıdanda 10.sınıf öğrencisiyim.Fen lisesinde okuyorum sınıfım baya iyi hepsi baya çalışıyor ama ben yok heves gelmiyor dersi de dinlemiyorum bugün matematik hocam dedi ödev de yapmıyorsun ders de dinlemiyorsun bak ipin ucunu kaçırdın yakala artık dedi zaten ipin ucunu kaçırma sebebim 10.sınıfım başında özel bir takım olaylar yaşadım daha yeni kendime geliyorum örneğin ben mat çözmeyi çok severim dinlemeyi falan ama mat dersini dinlemiyorum soru çözme kısmına gelince sadece mat çözme hevesim var onu da 7 günde 7 test çözdüm bizimkiler 1 günde 20-30 test çözüyor 10.sınıf müfredat olarak çok boş bir sınıf ama 11'e de hazırlıklı girmek istiyorum tyt'yi bitirmeden girmek istemiyorum arkadaşlarım tyt denemeleri çözüyor hocalarım beni sıkıştırıp duruyor çalışmadan böyleysen çalışsan nolur diye okulla alakalı herhalde dedim başka fen lisesine geçicektim sonra beni bırakmadılar biz seni biliyoruz 9.sınıftan, şu an patlamanı bekliyoruz dediler. Yine denemelerde kötü yapmıyorum ilk 5 ilk 10 bu sularda yüzüyorum sizce ne yapmalıyım?
(Lütfen sadece ders hevesimi nasıl getirebilirim onun hakkında yorum yapın.)
(Lütfen sadece ders hevesimi nasıl getirebilirim onun hakkında yorum yapın.)