ders çalışma programı???

Slayer109

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,576
ben bu sene 9.sınıfa geçtim ve bu sene sınavlara gerçekten hazırlanmak istiyorum bana sınavdan yüksek almam için sizinde önerdiğiniz bir ders programı yazabilirisiniz?

ben bu sene 9.sınıfa geçtim ve bu sene sınavlara gerçekten hazırlanmak istiyorum bana sınavdan yüksek almam için sizinde önerdiğiniz bir ders programı yazabilirisiniz?
Neden başkalarından bir ders programı istiyorsun ki ? kendi kafana göre yap biz arkadaşla öğle yaptık kafamıza göre hazırlanıyoruz gayet de güzel oldu

kendine en iyi programı kendin seçersin ordan burdan bakma,kendini en iyi sen tanıyorsun,kaç saat çalışabileceğini vs. kağıdı koy önüne bir şeyler karala 1-2 gün yapmaya çalış baktın olmuyor değiştir yenisini yap,bu şekilde en verimli programı kendin bulursun en iyi yöntem budur.

Bende eskiden ders programı vs. yapıyordum. Dostum bu işe yaramaz. Ne zaman içinden ders çalışmak gelirse o zaman ders çalış. Daha verimli olur.

Geri