Neler Yeni

derslerim iyi sizce meslek lisesi mi anadolu lisesi mi?

Ziya Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ziya Efe Nayman
arkadaşlar lgs den 380 aldım ve yaşadığım yerin en iyi 3. anadolu lisesinde okuyorum ama internette gördüğüm kadarıyla bilgisayarla ilgileneceksen meslek lisesine geç diyo en azından elinde bi diploman olur diyo çok zaman olmadan sizce meslek lisesine nakil aldırmalı mıyım

Rulep

80+ Gold
Anadolu lisesini bitirip bilgisayar mühendisliği okuyup bilgisayar ile uğraşmıyor musun kim dediğiyse saçmalamış.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
arkadaşlar lgs den 380 aldım ve yaşadığım yerin en iyi 3. anadolu lisesinde okuyorum ama internette gördüğüm kadarıyla bilgisayarla ilgileneceksen meslek lisesine geç diyo en azından elinde bi diploman olur diyo çok zaman olmadan sizce meslek lisesine nakil aldırmalı mıyım
İstediğin kadar iyi bir anadolu olsun iş garantin yok bişey yok mesleğe git belgenide alır usta olursun

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Kendine güveniyorsan Anadolu

lisede gezer tozarım en arka sırada milleti güldürürüm diyorsan meslek

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
şehrimin en iyi anadolu lisesinden mezunum bence meslek lisesi daha mantıklı en azından meslek garantisi ihtimali daha yüksek avrupa'da şuan ciddi bu tarz çalışan arıyor sonra yurtdışına gidersin

EnesI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
EnesI
Alakası yok anadolu daha iyi , ileride üniversite için de daha iyi. Ben meslekteyim ve pc ile ilgileniyorum ama anadoludakiler ilgilenemez diye bir şeymi var.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende öyle sanıyordumda alakası yok hatta meslekte daha berbat oluyormuş, düzgünce anadoluda derslerine çalışıp ünide okursan hiçbirşey olmaz

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
arkadaşlar meslek lisesine giderek garanti iş bulursun diyolar doğrudur bi kısmı ama cidden kendine bir şeyler katmak istiyorsan da anadoluda kal ünide pc mühendisliği git benimde planım bu yönde ve şahsen her zaman teknoloji ile ilgili bölğmelerde eleman ihtiyacı olacak yani iş bulursun bence

kaqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
kaan ay
anadolu diploması daha hatrısayılır knk bende aynı bölümü düşünüyorum ve anadoludayım mesleğe geçmek gibi bi düşüncem olmadı henüz

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ethem altuntaş
anadoluda okuyan biri olarak keşke mesleğe gitseydim diyorum ama bu tamamen bana özel elektrik okur babamın dükkanının başına geçerdim bir hata yaptım 3.sınıfım buradan dönülmüyor ancak anadoluda okuman tafsiyemdir meslekte dersler hafiftir (ana dersler anadolu tarzı liselere göre meslek dersleri değil ) üni sınavında pc mühendisliği için tekte elerler mesleğe geçersen yanlış anlamadıysam 9.sınıfsın hocam tek tafsiyem sayısal dersleri çok sıkı tut çok ama çok sıkı 11de aklın benim gibi dank ettiğinde çok geç oluyor 2 senenin eksiği çok zor kapanıyor haberin olsun

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri