Excator23cm
80+ Gold
bende 3 tane var la
bende 3 tane var la
Hocalar sisteme girmemiştir.bende 3 tane var la
Canlı ders büyük ihtimalŞimdi gördüm ebadan biraz altta kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler bu televizyonda yayınlanan ebanın ders programları mı yoksa canlı ders falan mı olucak @DonanımFikir
hüzünle 11 i bekleyeceğim saçma ve işe yaramicak derslerden bıktım görmektenDersler başlıyor
haftalık 40 derslik program gönderdiler böyle olacak ve yoklama alınacak dediler sizde nasıl
Beyler bizde niye gunde iki saat lise ikiyim ondan mı siz ortaokulmusunuzDersler başlıyor
haftalık 40 derslik program gönderdiler böyle olacak ve yoklama alınacak dediler sizde nasıl
Eskisi gibi olucak telafi eğitimi başladığında canlı yayın oluyordu ya aynı şey fakat ders saatleri artmış.Canlı ders büyük ihtimal
Canlı ders yokmu yaniEskisi gibi olucak telafi eğitimi başladığında canlı yayın oluyordu ya aynı şey fakat ders saatleri artmış.
Hocalar whatsaptan atmıştırBeyler 12 yim bunlar benim İçin Geçerlimi Aydınlatabilirmisiniz ne canlı derse ne Ebaya girdim birşeyden haberim yok
Yok var hani telafi eğitimi başlamıştı ya 31 inde o zaman hocalar canlı ders açıyodu gene aynı mantık olucak ama ders sayısı fazlaCanlı ders yokmu yani
İşte bu durum ÜzücüYok var hani telafi eğitimi başlamıştı ya 31 inde o zaman hocalar canlı ders açıyodu gene aynı mantık olucak ama ders sayısı fazla
Grupda Bile DeğilimCanlı ders yokmu yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocalar whatsaptan atmıştır