Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
2. Dersten sonra sıkılan bir tek ben miyim ?
Ben 9.sinifa geçtim 8 ders olacak günlükbende normal yarın 3 tane ders gözüküyor 10'a geçtim bunlar 8ler için mi yoksa
2. Derse dayanmak marifet2. Dersten sonra sıkılan bir tek ben miyim ?
kanka nerden bakıcaz buna benim canlı derserde hiç bir şey yokBen 9.sinifa geçtim 8 ders olacak günlük
Derste Direk arka sekmede forumda takılan benmiyim ,,?2. Dersten sonra sıkılan bir tek ben miyim ?
Ben nedense okulda matematikte sıkılırken uzaktan eğitimde sıkılmıyorum.2. Derse dayanmak marifet
Hocalar size watsapptan atmıştırkanka nerden bakıcaz buna benim canlı derserde hiç bir şey yok
O kadar da değil benim dersler önemli 11. Sınıfım ben.Derste Direk arka sekmede forumda takılan benmiyim ,,?
Hocalar size watsapptan atmıştırBeyler nerede yazıyor ders planları haftada kaç ders vs eba da yok göremedim
Şimdi gördüm ebadan biraz altta kalmışHocalar size watsapptan atmıştır
Beyler bu televizyonda yayınlanan ebanın ders programları mı yoksa canlı ders falan mı olucak @DonanımFikirŞimdi gördüm ebadan biraz altta kalmış
anlamadımki bende hocalar bir şey söylemediŞimdi gördüm ebadan biraz altta kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler bu televizyonda yayınlanan ebanın ders programları mı yoksa canlı ders falan mı olucak @DonanımFikir