Neler Yeni

DESTEK EKIBI ÇÖZEMEDİ YARDİMMMM

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Balcı
Ekran cok kucuk cozunurlukte bir sorun var bence baska bir arkadasindan hesaba kayit olmasi icin soyle o olsun sen sonra gir sonra ayarlardan cozunurluk ayarla basit :)
Bunu deniyim bi.. Zulada config ayarlarindan cozunurlügu kendim ayarliyodum oyun icinden ugrasmiyodum bunda da aynısini yapmaya calisiyim

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
TDK= TE+DE+KA'dan bak diye kısaltma yapılmadı zaten. Türk Dil Kurumun'dan bak diye kısaltma yapıldı. Sen kısaltmanın nasıl okunacagını ögren önce.
Büyük harflarle yapılan kısaltmalar, harf okunuşuna göre ek alır. "Te de ka" değil "te de ke" olması gereken; "TDK'den" dir.

Soruya gelecek olursak masaüstü çözünürlüğünden kaynaklanan bir şey değil. Oyun çözünürlüğü hatayı aldırmış olabilir. Ekran kartınızı öğrenebilir miyim? Yani AMD mi Nvidia mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Balcı
Büyük harflarle yapılan kısaltmalar. Harf okunuşuna göre ek alır. "Te de ka" değil "te de ke" olması gereken; "TDK'den" dir.

Soruya gelecek olursak masaüstü çözünürlüğünden kaynaklanan bir şey değil. Oyun çözünürlüğü hatayı aldırmış olabilir. Ekran kartınızı öğrenebilir miyim? Yani AMD mi Nvidia mı?
Nvidia gt730 hocam

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Nvidia gt730 hocam
Nvidia Geforce Experianceye pek hakim değilim. Ekranı genişlet gibi bir ayar var mı? Örn. AMD Software de böyle;
1622668269351.png

Burda en boy oranını koru yazıyorsa tam panele alabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Balcı
Nvidia Geforce Experianceye pek hakim değilim. Ekranı genişlet gibi bir ayar var mı? Örn. AMD Software de böyle;
Alıntıyı görüntüle

Burda en boy oranını koru yazıyorsa tam panele alabilir misiniz?
Ekran kartim eski oldugu icin experiance güncelle diyor yoksa islem yaptirmiyor ama nvidia guncelleme vermiyo artk cok eski diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,497
Üyeler
167,668
Son üye
zaman kayıbı degil
Top Bottom