Neler Yeni

Destek Kulübü

Kulüp Sizce?

• Başarılı.

• Başarısız.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Değerli Kulüp üyelerimiz İmza'mızı basit bir şekilde güncelledim. Artık Gif bir imza kullanacağız. Lütfen herkes en kısa sürede imzasını değiştirsin. Yeni İmzayı nasıl kullanacağınız konuda belirtilmiştir.

----------------------------

Kod içerisindeki tüm yazıları kopyalayıp imza bölümüne yapıştırmanız ardından en sonda bulunan dişli çark simgesine 2 kere tıklamanız yeterli olacaktır.

-----------------------------

Kod:
[URL='https://donanimarsivi.com/forum/konu/forum-destek-kuluebue.34840/'][IMG alt="Destek Kulübüne Katılmak İçin Tıklayınız."]https://i.hizliresim.com/QXVFn0.gif[/IMG][/URL]

-----------------------------

@KaanCK
@keremcnsz24
@EMREG.
@Jony Case
@TheFreaky
@RevDeisDou
@crazyboy40
@Jarvis-M
@isikt11
@HABAR
@Baihu
Yapıyorum şu an.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapıyorum şu an.
İmzadaki gif sayesinde artık birine yardım ederken 55 dk müzik dinletme yetkisine sahibim

Bu arada kendimi feda edip (ya da etmeyip) jd m2 ssd alıp testlerini yapacağım sistemde kullanacağım tabi ki başka bir ssd almak için hazırda param var sadece bu kadar kötü diyoruz acaba uzun kullanım sonuçları nasıl olur.

Son düzenleme:

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Yapıyorum şu an.

İmzadaki gif sayesinde artık birine yardım ederken 55 dk müzik dinletme yetkisine sahibim

Bu arada kendimi feda edip (ya da etmeyip) jd m2 SSD alıp testlerini yapacağım sistemde kullanacağım tabi ki başka bir SSD almak için hazırda param var sadece bu kadar kötü diyoruz acaba uzun kullanım sonuçları nasıl olur.

Emin misin :D hayal kırıklığı yaşayabilirsin

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Emin misin :D hayal kırıklığı yaşayabilirsin
Aslında amacım hayal kıırklığı yaşamak gibi uzun kullanım sonuçlarını aşırı merak ediyorum bu arada kullanan biri varsa iletişime geçmek isterim Bir baktın ssd kaliteli çıkar ve kullanmaya devam ederim kim bilir. Windowsu içine kuracağım bakalım boot problemleri yaşanıcak mı eğer 6 ay hiç bir sıkıntı olmadan kullanırsam yazacağım jd 512gm m2 ssd incelemesinde belirtirim yakın zamanda bir sistem almayı planlıyorum ve parçaların ilk izlenim ve uzun kullanım incelemeleri gelecek (ekipman dahil.).

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
J
Yapıyorum şu an.

Bu arada kendimi feda edip (ya da etmeyip) jd m2 SSD alıp testlerini yapacağım sistemde kullanacağım tabi ki başka bir SSD almak için hazırda param var sadece bu kadar kötü diyoruz acaba uzun kullanım sonuçları nasıl olur.
JD'nin m2 SSD hakkında kötü bir şey duymadım.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Aslında amacım hayal kıırklığı yaşamak gibi uzun kullanım sonuçlarını aşırı merak ediyorum bu arada kullanan biri varsa iletişime geçmek isterim Bir baktın SSD kaliteli çıkar ve kullanmaya devam ederim kim bilir. Windowsu içine kuracağım bakalım boot problemleri yaşanıcak mı eğer 6 ay hiç bir sıkıntı olmadan kullanırsam yazacağım jd 512gm m2 SSD incelemesinde belirtirim yakın zamanda bir sistem almayı planlıyorum ve parçaların ilk izlenim ve uzun kullanım incelemeleri gelecek (ekipman dahil.).

Bakalım :) hayırlısı olsun

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Aslında amacım hayal kıırklığı yaşamak gibi uzun kullanım sonuçlarını aşırı merak ediyorum bu arada kullanan biri varsa iletişime geçmek isterim Bir baktın SSD kaliteli çıkar ve kullanmaya devam ederim kim bilir. Windowsu içine kuracağım bakalım boot problemleri yaşanıcak mı eğer 6 ay hiç bir sıkıntı olmadan kullanırsam yazacağım jd 512gm m2 SSD incelemesinde belirtirim yakın zamanda bir sistem almayı planlıyorum ve parçaların ilk izlenim ve uzun kullanım incelemeleri gelecek (ekipman dahil.).
Bana sonuçları söyler misin.
Kronik SSD'ler hakkında konum var oraya eklerim.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
J

JD'nin m2 SSD hakkında kötü bir şey duymadım.
Ben de ama iyi bir şey de duymadım o yüzden deneyeceğim. Yani çok önemli şeyler depolamam aslında sadece oyun vb olacak ssd de 2 sene garantisi var olmadı gönderirim.

Bakalım :) hayırlısı olsun
Sanırım buranın giriş kriteri şu olabilir mesaj/reaksiyon çünkü çok fazla mesaj yazmakla da faydalı olunmuyor 500 mesaj üzeri %30 üstü veya oranı yöneticiler de belirleyebilir mesaj/reaksiyon skoru olanlar katılabilmeli basit ve dengeli gibi.

Son düzenleme:

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Ben de ama iyi bir şey de duymadım o yüzden deneyeceğim. Yani çok önemli şeyler depolamam aslında sadece oyun vb olacak SSD de 2 sene garantisi var olmadı gönderirim.

Sanırım buranın giriş kriteri şu olabilir mesaj/reaksiyon çünkü çok fazla mesaj yazmakla da faydalı olunmuyor 500 mesaj üzeri %30 üstü veya oranı yöneticiler de belirleyebilir mesaj/reaksiyon skoru olanlar katılabilmeli basit ve dengeli gibi.

Şuan yeni açıldığı için 250+ mesaja sahip herkes katılabilir. Ancak belirli bir üye sayısına ulaştığımız zaman alımları zorlaştıracağız :)

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Hocam JD'nin M2 SSD'leri değil de "2.5 Sata SSD'lerinde sıkıntı var. Bir iki elektrik kesintisinde SSD resmen ölüyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Şuan yeni açıldığı için 250+ mesaja sahip herkes katılabilir. Ancak belirli bir üye sayısına ulaştığımız zaman alımları zorlaştıracağız :)
Bunu gören tüm üyeler kulübe katılır.
Not stonks.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Kulübümüz hakkında görüşlerinizi belirtebileceğiniz bir konu paylaştım. İyi veya kötü eleştirilerinizi bekliyoruz.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
katılıyorum (biraz ucu ucuna kurtarıyor olsamda)

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom