Destek Kulübü

Kulüp Sizce?

• Başarılı.

• Başarısız.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Değerli Kulüp üyelerimiz İmza'mızı basit bir şekilde güncelledim. Artık Gif bir imza kullanacağız. Lütfen herkes en kısa sürede imzasını değiştirsin. Yeni İmzayı nasıl kullanacağınız konuda belirtilmiştir.

----------------------------

Kod içerisindeki tüm yazıları kopyalayıp imza bölümüne yapıştırmanız ardından en sonda bulunan dişli çark simgesine 2 kere tıklamanız yeterli olacaktır.

-----------------------------

Kod:
[URL='https://donanimarsivi.com/forum/konu/forum-destek-kuluebue.34840/'][IMG alt="Destek Kulübüne Katılmak İçin Tıklayınız."]https://i.hizliresim.com/QXVFn0.gif[/IMG][/URL]

-----------------------------

@KaanCK
@keremcnsz24
@EMREG.
@Jony Case
@TheFreaky
@RevDeisDou
@crazyboy40
@Jarvis-M
@isikt11
@HABAR
@Baihu
Yapıyorum şu an.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapıyorum şu an.
İmzadaki gif sayesinde artık birine yardım ederken 55 dk müzik dinletme yetkisine sahibim

Bu arada kendimi feda edip (ya da etmeyip) jd m2 ssd alıp testlerini yapacağım sistemde kullanacağım tabi ki başka bir ssd almak için hazırda param var sadece bu kadar kötü diyoruz acaba uzun kullanım sonuçları nasıl olur.

Son düzenleme:
Yapıyorum şu an.

İmzadaki gif sayesinde artık birine yardım ederken 55 dk müzik dinletme yetkisine sahibim

Bu arada kendimi feda edip (ya da etmeyip) jd m2 SSD alıp testlerini yapacağım sistemde kullanacağım tabi ki başka bir SSD almak için hazırda param var sadece bu kadar kötü diyoruz acaba uzun kullanım sonuçları nasıl olur.

Emin misin :D hayal kırıklığı yaşayabilirsin

Emin misin :D hayal kırıklığı yaşayabilirsin
Aslında amacım hayal kıırklığı yaşamak gibi uzun kullanım sonuçlarını aşırı merak ediyorum bu arada kullanan biri varsa iletişime geçmek isterim Bir baktın ssd kaliteli çıkar ve kullanmaya devam ederim kim bilir. Windowsu içine kuracağım bakalım boot problemleri yaşanıcak mı eğer 6 ay hiç bir sıkıntı olmadan kullanırsam yazacağım jd 512gm m2 ssd incelemesinde belirtirim yakın zamanda bir sistem almayı planlıyorum ve parçaların ilk izlenim ve uzun kullanım incelemeleri gelecek (ekipman dahil.).

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
J
Yapıyorum şu an.

Bu arada kendimi feda edip (ya da etmeyip) jd m2 SSD alıp testlerini yapacağım sistemde kullanacağım tabi ki başka bir SSD almak için hazırda param var sadece bu kadar kötü diyoruz acaba uzun kullanım sonuçları nasıl olur.
JD'nin m2 SSD hakkında kötü bir şey duymadım.

Aslında amacım hayal kıırklığı yaşamak gibi uzun kullanım sonuçlarını aşırı merak ediyorum bu arada kullanan biri varsa iletişime geçmek isterim Bir baktın SSD kaliteli çıkar ve kullanmaya devam ederim kim bilir. Windowsu içine kuracağım bakalım boot problemleri yaşanıcak mı eğer 6 ay hiç bir sıkıntı olmadan kullanırsam yazacağım jd 512gm m2 SSD incelemesinde belirtirim yakın zamanda bir sistem almayı planlıyorum ve parçaların ilk izlenim ve uzun kullanım incelemeleri gelecek (ekipman dahil.).

Bakalım :) hayırlısı olsun

Aslında amacım hayal kıırklığı yaşamak gibi uzun kullanım sonuçlarını aşırı merak ediyorum bu arada kullanan biri varsa iletişime geçmek isterim Bir baktın SSD kaliteli çıkar ve kullanmaya devam ederim kim bilir. Windowsu içine kuracağım bakalım boot problemleri yaşanıcak mı eğer 6 ay hiç bir sıkıntı olmadan kullanırsam yazacağım jd 512gm m2 SSD incelemesinde belirtirim yakın zamanda bir sistem almayı planlıyorum ve parçaların ilk izlenim ve uzun kullanım incelemeleri gelecek (ekipman dahil.).
Bana sonuçları söyler misin.
Kronik SSD'ler hakkında konum var oraya eklerim.

J

JD'nin m2 SSD hakkında kötü bir şey duymadım.
Ben de ama iyi bir şey de duymadım o yüzden deneyeceğim. Yani çok önemli şeyler depolamam aslında sadece oyun vb olacak ssd de 2 sene garantisi var olmadı gönderirim.

Bakalım :) hayırlısı olsun
Sanırım buranın giriş kriteri şu olabilir mesaj/reaksiyon çünkü çok fazla mesaj yazmakla da faydalı olunmuyor 500 mesaj üzeri %30 üstü veya oranı yöneticiler de belirleyebilir mesaj/reaksiyon skoru olanlar katılabilmeli basit ve dengeli gibi.

Son düzenleme:
Ben de ama iyi bir şey de duymadım o yüzden deneyeceğim. Yani çok önemli şeyler depolamam aslında sadece oyun vb olacak SSD de 2 sene garantisi var olmadı gönderirim.

Sanırım buranın giriş kriteri şu olabilir mesaj/reaksiyon çünkü çok fazla mesaj yazmakla da faydalı olunmuyor 500 mesaj üzeri %30 üstü veya oranı yöneticiler de belirleyebilir mesaj/reaksiyon skoru olanlar katılabilmeli basit ve dengeli gibi.

Şuan yeni açıldığı için 250+ mesaja sahip herkes katılabilir. Ancak belirli bir üye sayısına ulaştığımız zaman alımları zorlaştıracağız :)

Hocam JD'nin M2 SSD'leri değil de "2.5 Sata SSD'lerinde sıkıntı var. Bir iki elektrik kesintisinde SSD resmen ölüyor.

Kulübümüz hakkında görüşlerinizi belirtebileceğiniz bir konu paylaştım. İyi veya kötü eleştirilerinizi bekliyoruz.

katılıyorum (biraz ucu ucuna kurtarıyor olsamda)

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri