Neler Yeni

Destek Kulübü

Kulüp Sizce?

• Başarılı.

• Başarısız.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Katılıyorum ama pek aktif olabilirmiyim bilmiyorum uzun bir sure pc ile giremeyecegim sanırım telden girmek de baya kanser neyse iste aktif olmaya calisirim katılıyorum. :)

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Bu arada telde imza bölümü gözükmüyor ben dogru mu yazmışım yoksa hata var mı imzada?

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
  • Beğen
Reaksiyonlar: cici

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
  • Beğen
Reaksiyonlar: cici

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
bende katıldım.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
250 mesajda görüşürüz :)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Katılıyorum :)
Yalnız talimatlarda imzamızı ekleyin ve katılıyorum yazın denmiş. Uyarı olarak da üye listesinde olmayanlar imzamızı kullanamazlar yazılmış, ne yapsam bilemedim :D

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Merhaba dostlar, bildiğiniz üzere gün içerisinde forumda çok sayıda konu açılıyor, sorular soruluyor ve yanıtlar bekleniyor. Forum içerisinde siz 2 tarafta olabiliyorsunuz, soruyu soran veya soruyu soran kişiye yardım eden. İşte biz Forum Destek Kulübü Üyeleri dostlarımıza yardımcı olan taraftayız.

Amacımız:

Yardıma ihtiyacı olan kişilerin doğru bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamak. Forum içerisinde günde ortalama 100+ tane yardım konusu açılıyor, ve forumdaki çoğu kişi bu konulara yanıt yazıyor. Konu sahipleri kimlere güveneceklerini şaşırıyor. Bu yüzden bende bu kulübü kurma kararı aldım. Kulüp üyelerinin verdiği doğru ve hızlı cevaplarla forumda konu açan kişiler doğru bilgiye hızlı bir şekilde ulaşabilecek.

Kulübe katılmak için ne yapmamız gerekiyor diye soracak olursanız çok basit;

• Katılmak için öncelikle Minimum 250 Mesaj sayısına sahip olmanız gerekmektedir.
  • Kod bölümü içerisindeki her şeyi kopyalayarak profilinzdeki İmza bölümüne eklemeniz. Ardından düzenleme panelindeki dişli çark simgesine 2 kere tıklamanız yeterli olacaktır.
    Kod:
     [URL='https://donanimarsivi.com/forum/konu/forum-destek-kuluebue.34840/'][IMG alt="Destek Kulübüne Katılmak İçin Tıklayınız."]https://i.hizliresim.com/QXVFn0.gif[/IMG][/URL]
  • İmzamızı ekledikten sonra yorum bölümüne Kulübümüze katıldığınıza dair bir yazı, ( Yeni katıldım vs.) yazmanız yeterli olacaktır.
  • Forum Destek Kulübü Üyeleri için forum içerisinde mesaj bölümü kurulacaktır. (Katılmak istemezseniz yorumda belirtiniz.)
Tabii ki Kulübe katılmak bunlarla sınırlı kalmıyor. Güncel üyelerimizin listesini aşağıda bulunan listeye profil linkleri ile birlikte yazacağım. Ve geçerli aktifliği göstermeyen kişilerin ismi listeden silinecek.

Yönetici alımlarımız olacaktır. Yönetici alımları Forum içerisinde yapmış olduğunuz mesaj sayısına ve reaksiyon skorunuza göre değerlendirilecektir.

Uyarı: Üye Listesinde ismi olmayan kişiler Kulübe alınmamış sayılır. Ve imzamızı kullanamaz.

Kurucu:

Yönetici Ekibimiz;
Üye Listemiz;
Ben de liste de yokmuşum o zaman en iyisi imzamdan sileyim. :LOL:

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom