750 Kisi girmis konuya750+ hit yazıyor o ne acaba
zowie camade ile süper oluyorHmm bungee kullanımı daha çok yaygın değil ama ben düzeltiyorum haklısınız hocam çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim
@kreqq hocam şöyle bir tekrar bakarsanız sevinirim düzeltmeye çalıştım.
Kesinlikle alınır. Ajazz veya N3 en iyi iki tercih 1000 TL bandında.alınmaz ama
Rica ederim hocam gördükçe yazacağım.
hayır değil hocam
750 Kisi girmis konuya
evet o baya güzel diyorlar denemedim amazowie camade ile süper oluyor
Hadi ajazz yine bir şey tekrar tartışmıyacağım ama n3 ne lKesinlikle alınır. Ajazz veya N3 en iyi iki tercih 1000 TL bandında.
ajazz hakkında tam bilgim yok ama n3 malzemesi baya kötü alınmaz.Kesinlikle alınır. Ajazz veya N3 en iyi iki tercih 1000 TL bandında.
Shape olarak Ajazz ve N3 farklı. N3 Triple modu var ve switch vs olarak bir tık daha iyi kalıyor ama malzeme kalitesi ajazzdan kötü. Kişiye kalmış.iyiymiş
evet o baya güzel diyorlar denemedim ama
Bir de vaxee tanıtmıştı instagramdan, çıkıp çıkmadığını tam bilmiyorum baya güzel gibiydi
Hadi ajazz yine bir şey tekrar tartışmıyacağım ama n3 ne l
Darmosharkların sidebuttonları çok kalitesiz genel malzeme kalitesi ortalama ama ajazzdan kötü malzeme kalitesi evet.ajazz hakkında tam bilgim yok ama n3 malzemesi baya kötü alınmaz.
Ortalama değil direk kötü.Shape olarak Ajazz ve N3 farklı. N3 Triple modu var ve switch vs olarak bir tık daha iyi kalıyor ama malzeme kalitesi ajazzdan kötü. Kişiye kalmış.
Darmosharkların sidebuttonları çok kalitesiz genel malzeme kalitesi ortalama ama ajazzdan kötü malzeme kalitesi evet.
vaxee oryza güzel evetiyiymiş
evet o baya güzel diyorlar denemedim ama
Bir de vaxee tanıtmıştı instagramdan, çıkıp çıkmadığını tam bilmiyorum baya güzel gibiydi
Hadi ajazz yine bir şey tekrar tartışmıyacağım ama n3 ne l
sen erengo musunvaxee oryza güzel evet
Ortalama. @M.A.Y. 'in de önyargıları vardı fakat şuan yok mesela. Kötü olarak lanse edildiği için herkesin aklında öyle kaldı.Ortalama değil direk kötü.
Kötü lanse edilmedi hatta herkes önerdi ama dış malzemesi ciddi anlamda kötü.Ortalama. @M.A.Y. 'in de önyargıları vardı fakat şuan yok mesela. Kötü olarak lanse edildiği için herkesin aklında öyle kaldı.
ismini tam hatırlamıyorum ne yalan söyleyim ama başı dönüyordu felan hoşuma gitmiştivaxee oryza güzel evet
''Kötü lanse edilmedi hatta herkes önerdi ama dış malzemesi ciddi anlamda kötü.
ismini tam hatırlamıyorum ne yalan söyleyim ama başı dönüyordu felan hoşuma gitmişti