plastik kablo konusunda katılmıyorum hocamEksik yer gören var mı?
Neden hocam? Açıklarsanız hemen düzelteyim.plastik kablo konusunda katılmıyorum hocam
önermem hocam bütçe?https://www.amazon.com.tr/Logitech-Gaming-Mouse-Siyah-910-004068/dp/B00LFBEOUA
LOGITECH G G402 Düşünceniz nedir Giriş Seviyesi için
Kötü.https://www.amazon.com.tr/Logitech-Gaming-Mouse-Siyah-910-004068/dp/B00LFBEOUA
LOGITECH G G402 Düşünceniz nedir Giriş Seviyesi için
Teşekkür ederim hocam dediğim gibi telefondan hazırlamıştım hemen düzelteyim.Merhaba hocam, 2-3 gündür konularınızı takip ediyorum cidden bilgili birine benziyorsunuz. Böyle bilgili insanları forumlarda görmek şaşırtıcı açıkcası Konu baya güzel elinize sağlık ama bazı yazım hatalarınız var
wooble değil wobble
mouseye saçma olmuş yerine mouse'a daha mantıklı
mouselerinde değilde mouse'larında
en göze çarpanlar bunlar ben gördükçe yazarım böyle güzel bir konuda bu hatalar hiç hoş durmuyor
tekrardan elinize sağlık.
Teşekkür ederim hocam dediğim gibi telefondan hazırlamıştım hemen düzelteyim.
Bütçem 300 maks 400Kötü.
hocam plastik kabloların asıl amacı e sporcuların seyahat ederken kabloların katlanmaması vs. için. paracord kablolar mesela çok çabuk katlanıyor ve katladığınızda onun şeklini alıyor.plastik kabloyu mouse bungee ile kullanırsanız paracorddan daha işlevsel oluyor.Neden hocam? Açıklarsanız hemen düzelteyim.
önermem hocam bütçe?
Kötü.
Attığınız mouse 800 lira anlayamadım.Bütçem 300 maks 400
Aa Connectte stokta var mıymışzaten yurt icinde daha ucuza satiliyorDARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...shop.connectgame.com.tr
Hmm bungee kullanımı daha çok yaygın değil ama ben düzeltiyorum haklısınız hocam çok teşekkür ederim.hocam plastik kabloların asıl amacı e sporcuların seyahat ederken kabloların katlanmaması vs. için. paracord kablolar mesela çok çabuk katlanıyor ve katladığınızda onun şeklini alıyor.plastik kabloyu mouse bungee ile kullanırsanız paracorddan daha işlevsel oluyor.
Teşekkür ederimElinize sağlık