Rehber Detaylı Mouse Rehberi

Merhaba hocam, 2-3 gündür konularınızı takip ediyorum cidden bilgili birine benziyorsunuz. Böyle bilgili insanları forumlarda görmek şaşırtıcı açıkcası :D Konu baya güzel elinize sağlık ama bazı yazım hatalarınız var
wooble değil wobble
mouseye saçma olmuş yerine mouse'a daha mantıklı
mouselerinde değilde mouse'larında
en göze çarpanlar bunlar ben gördükçe yazarım :D böyle güzel bir konuda bu hatalar hiç hoş durmuyor

tekrardan elinize sağlık.

Merhaba hocam, 2-3 gündür konularınızı takip ediyorum cidden bilgili birine benziyorsunuz. Böyle bilgili insanları forumlarda görmek şaşırtıcı açıkcası :D Konu baya güzel elinize sağlık ama bazı yazım hatalarınız var
wooble değil wobble
mouseye saçma olmuş yerine mouse'a daha mantıklı
mouselerinde değilde mouse'larında
en göze çarpanlar bunlar ben gördükçe yazarım :D böyle güzel bir konuda bu hatalar hiç hoş durmuyor

tekrardan elinize sağlık.
Teşekkür ederim hocam dediğim gibi telefondan hazırlamıştım hemen düzelteyim.

Neden hocam? Açıklarsanız hemen düzelteyim.

önermem hocam bütçe?
hocam plastik kabloların asıl amacı e sporcuların seyahat ederken kabloların katlanmaması vs. için. paracord kablolar mesela çok çabuk katlanıyor ve katladığınızda onun şeklini alıyor.plastik kabloyu mouse bungee ile kullanırsanız paracorddan daha işlevsel oluyor.

zaten yurt icinde daha ucuza satiliyor :D

Bütçem 300 maks 400
Attığınız mouse 800 lira anlayamadım.

300 Lira ise:https://www.hepsiburada.com/lenovo-...a_W3rqE3zpwgiarUkHAaAikCEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten yurt icinde daha ucuza satiliyor :D
Aa Connectte stokta var mıymış

Elinize sağlık

hocam plastik kabloların asıl amacı e sporcuların seyahat ederken kabloların katlanmaması vs. için. paracord kablolar mesela çok çabuk katlanıyor ve katladığınızda onun şeklini alıyor.plastik kabloyu mouse bungee ile kullanırsanız paracorddan daha işlevsel oluyor.
Hmm bungee kullanımı daha çok yaygın değil ama ben düzeltiyorum haklısınız hocam çok teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinize sağlık
Teşekkür ederim 🤩
@kreqq hocam şöyle bir tekrar bakarsanız sevinirim düzeltmeye çalıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,202
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri