Öneri ⚠️Deterjan Alacaklar Dikkat⚠️

Reaksiyon skoru
6,127
Linkteki ürünü PTT AVM'den aldım bugün ürün teslim edildi ürünün üzerindeki markanın müşteri hizmetlerini aradım ürünün orijinaliğini öğrenmek için benden barkod numarası istediler üründeki verdim kontrol ettikten sonra ürünün kendilerine ait olmadığını ve sahte olduğunu söylediler

İlk alışverişim oldu PTT AVM'den ve bugün itibariyle son oldu keşke konudaki yazan arkadaşları dinleseydim diyorum ama ucuz olunca'da malum ekonomik durum fırsatı'da kaçırmak istemedim ama netice maalesef sahte ürün oldu.

Ürünü Satan Firma: SÜME TEMİZLİK

IMG_20230306_142636-min.jpg

PTT AVM üzerinden şikayet kaydı bıraktım ve gelen cevap siz siz olun PTT AVM'den uzak durun böyle saçma sapan bir cevap yok!
Screenshot_2023-03-06-22-44-45-444_com.google.android.gm.jpg

Son düzenleme:
Satıcı ile görüşüp iade edin. G.O

Ekledim konuya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı ile görüşüp iade edin. G.O
Görüştüm fakat görüşme biraz sıkıntılı geçti fakat netice olarak paramı aldım şahsi numarasına ibani atmamı istedi verdim gönderdi ücreti.

geçmiş olsun diğer arkadaşlar uyardığı için almamıştım ptt avmden ne alınsa sahte çıkıyor bulaşmamak lazım
Bende anneme dedim ama dinletemedim ucuz olunca anlarsın :)

Ekledim konuya

Görüştüm fakat görüşme biraz sıkıntılı geçti fakat netice olarak paramı aldım şahsi numarasına ibani atmamı istedi verdim gönderdi ücreti.

Bende anneme dedim ama dinletemedim ucuz olunca anlarsın :)
ben de aynı durumdaydım :D

Geçmiş olsun bende geçenlerde pttavm üzerinden başka satıcıdan aynı ürünü almıştım. Eşim içinden kıl ve ip parçaları çıktığını söylemişti. Demekki bu firmadan bir şey almamak gerekiyor.

Geçmiş olsun bende geçenlerde pttavm üzerinden başka satıcıdan almıştım. Eşim içinden kıl ve ip parçaları çıktığını söylemişti. Demekki bu firmadan bir şey almamak gerekiyor.
Ben almayacaktım aslında ama annem ısrar edince mecbur aldım neticenin böyle olacağı ihtimali vardı bugün gerçek oldu

Online hijyen ürünü ilaç parfüm vs almak sakat iş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,424
Üyeler
173,817
Son üye
ertekinayberk
Geri