𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,127
Linkteki ürünü PTT AVM'den aldım bugün ürün teslim edildi ürünün üzerindeki markanın müşteri hizmetlerini aradım ürünün orijinaliğini öğrenmek için benden barkod numarası istediler üründeki verdim kontrol ettikten sonra ürünün kendilerine ait olmadığını ve sahte olduğunu söylediler
İlk alışverişim oldu PTT AVM'den ve bugün itibariyle son oldu keşke konudaki yazan arkadaşları dinleseydim diyorum ama ucuz olunca'da malum ekonomik durum fırsatı'da kaçırmak istemedim ama netice maalesef sahte ürün oldu.
Ürünü Satan Firma: SÜME TEMİZLİK
forum.donanimarsivi.com
PTT AVM üzerinden şikayet kaydı bıraktım ve gelen cevap siz siz olun PTT AVM'den uzak durun böyle saçma sapan bir cevap yok!
İlk alışverişim oldu PTT AVM'den ve bugün itibariyle son oldu keşke konudaki yazan arkadaşları dinleseydim diyorum ama ucuz olunca'da malum ekonomik durum fırsatı'da kaçırmak istemedim ama netice maalesef sahte ürün oldu.
Ürünü Satan Firma: SÜME TEMİZLİK
❌İndirim Bitti! - ALO 10 kg Toz Çamaşır Deterjanı 93,41 TL KARGO UCRETI YOK
https://www.pttavm.com/alo-10-kg-toz-camasir-deterjani-p-339011793?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.55.3

PTT AVM üzerinden şikayet kaydı bıraktım ve gelen cevap siz siz olun PTT AVM'den uzak durun böyle saçma sapan bir cevap yok!
Son düzenleme: