Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,956
Temel olarak 3 ana karakter varBu oyunda ana karakter öldü diyelim bir daha onunla oynayamıyor muyuz ?
Temel olarak 3 ana karakter varBu oyunda ana karakter öldü diyelim bir daha onunla oynayamıyor muyuz ?
Ya oyunun başında benim cannor öldü sonra baştan başladım bende ölmesin diyeBunun cevabı biraz spoiler gibi bir şey sanırım![]()
Temel olarak 3 ana karakter var
Ya oyunun başında benim cannor öldü sonra baştan başladım bende ölmesin diyeeğer ölünce kaybetmiyorsak devam edeyim oynamaya böyle korka korka oynamaktan daha iyidir.
hocam oyunu oynamadık bunu başka yerde tartışsanız spoiler yemek istemiyorumdaYa oyunun başında benim cannor öldü sonra baştan başladım bende ölmesin diyeeğer ölünce kaybetmiyorsak devam edeyim oynamaya böyle korka korka oynamaktan daha iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok istiyorsan özelden söyleyeyim ne olduğunu? Buradan bu şekilde yazmak spoilerdan başka bir durum değil.Ya oyunun başında benim cannor öldü sonra baştan başladım bende ölmesin diyeeğer ölünce kaybetmiyorsak devam edeyim oynamaya böyle korka korka oynamaktan daha iyidir.
Beyond two souls aldım. Bunuda alıcam. Heavy rain almaya değer mi?Tüm quantic dream oyunlar indirimde istersen ekle.
Güvenilir site. Kodu steamde kullanıyorsunuz.Site güvenilir mi?
ömür boyu garantili mi ?
mesajını spoilera al arkadaşlara sıkıntı olmasın özele gelYa oyunun başında benim cannor öldü sonra baştan başladım bende ölmesin diyeeğer ölünce kaybetmiyorsak devam edeyim oynamaya böyle korka korka oynamaktan daha iyidir.
Teşekkür ederimBeyond two souls aldım. Bunuda alıcam. Heavy rain almaya değer mi?
Güvenilir site. Kodu steamde kullanıyorsunuz.
Yeni bitirdim karanlık havası var oyun biraz yavaş hikayesi güzeldi alınır.Beyond two souls aldım. Bunuda alıcam. Heavy rain almaya değer mi?
Güvenilir site. Kodu steamde kullanıyorsunuz.
Oyunun ta en başındaki görev olduğu için çok bir şey olmaz bence zaten seçimli oyun çokta spoiler denemez bence.mesajını spoilera al arkadaşlara sıkıntı olmasın özele gel![]()